Yhdysvaltain hopeadollariklassikot -kokoelma

Silver Eagle 2018

Yhdysvaltain hopeadollariklassikot: Silver Eagle 2018

Arvostele ensimmäisenä!

0
  • Vuoden 2018 Silver Eagle -hopealyönti
  • Korkea hopeapitoisuus 99,9 %!
  • Tutustumishinta vain 19 euroa (me maksamme toimituskulut)
  • Tyyppi: Kokoelmatuote
  • Saatavilla oleva määrä: Vielä saatavilla
Hinta: 19,00 €

Puhtaaseen hopeaan lyöty Silver Eagle –dollari on yksi Yhdysvaltojen suosituimmista keräilyrahoista. Vuoden 2018 julkaisu on vielä tilattavissa – saat aidon hopearahan (99,9 %) nyt vain 19 eurolla! Kuuluisat Silver Eaglet ovat kiehtoneet koko maailman keräilijöitä jo vuodesta 1986 lähtien.

  • Korkea hopeapitoisuus 99,9%!
  • Yksi Yhdysvaltojen suosituimmista keräilyrahoista
  • Kookas yli 40 mm halkaisija

Uusi hopeinen Silver Eagle -dollari on juhlava kunnianosoitus Yhdysvaltojen rahanlyöntiperinteelle. Silver Eagle -dollarissa on erittäin korkea hopeapitoisuus ja kansallisesti tärkeät kuva-aiheet. Kysymyksessä on yksi Yhdysvaltojen kaikkien aikojen suosituimmista rahoista!

Jopa Morgan-dollaria kookkaampi, näyttävä hopearaha ansaitsee ehdottomasti paikkansa Sinunkin kokoelmassasi!

Tilaa heti itsellesi vuoden 2018 Silver Eagle -hopeadollari tutustumishintaan 19 euroa! Me maksamme toimituskulut puolestasi. (Rahan normaalihinta on 29 euroa + toimituskulut 6,95 euroa.)

Tilatessasi vuoden 2018 Silver Eaglen saat samalla toimitustakuun Yhdysvaltojen hopeadollariklassikot -keräilykokoelmalle, johon on valittu parhaita paloja Yhdysvaltain rahahistoriasta. Mukana on esimerkiksi alkuperäinen J.F. Kennedyn muistodollari vuodelta 1964. Jatkolähetysten hinnat vaihtelevat (toimituskulut lisätään). Voit jatkaa keräilyä niin kauan kuin itse haluat. Saat kokoelmaasi myös näyttävän keräilykansion täysin ilmaiseksi.

Tilauksesi on täysin turvallinen, sillä kullakin lähetyksellä on täydellinen 14 päivän palautusoikeus ja jatkat keräilyä niin pitkään kuin itse haluat.

Hinta:19,00 €
Tekniset tiedot
Nimellisarvo:
1 USD
Lyöntivuosi:
2018
Metalli:
99,9 % hopeaa
Halkaisija:
40,60 mm
Paino:
31,1 g
Lyöntimaa:
Yhdysvallat
Julkaisija:
West Point - W

Tilatessasi vuoden 2018 Silver Eaglen saat samalla toimitustakuun Yhdysvaltojen hopeadollariklassikot -keräilykokoelmalle, johon on valittu parhaita paloja Yhdysvaltain rahahistoriasta. Mukana on esimerkiksi alkuperäinen J.F. Kennedyn muistodollari vuodelta 1964. Jatkolähetysten hinnat vaihtelevat (toimituskulut lisätään). Voit jatkaa keräilyä niin kauan kuin itse haluat. Saat kokoelmaasi myös näyttävän keräilykansion täysin ilmaiseksi.

Tilauksesi on täysin turvallinen, sillä kullakin lähetyksellä on täydellinen 14 päivän palautusoikeus ja jatkat keräilyä niin pitkään kuin itse haluat.