Kunnianosoitus Suomen arvokkaalle luonnolle

Suomen komeat kansalliseläimet karhu ja joutsen on ikuistettu taidokkaaseen keräilymitaliin, joka on viimeistelty aidolla 24 karaatin kultauksella ja näyttävällä väripainatuksella.

Kansakuntamme Suomi -keräilykokoelma

Tilaa uusi Kansalliseläimet-keräilymitali nyt edulliseen tutustumshintaan vain 14,90 eurolla! Me maksamme toimituskulut puolestasi.

  • Kansalliseläimet karhu ja joutsen keräilymitalissa
  • Aito 24 karaatin kultaus
  • Valmistusmäärä vain 10 000 kappaletta!

Kansalliseläimet-keräilymitali kunnioittaa karhua ja joutsenta. Koristuksena on myös Suomen kansalliskukka kielo ja Suomen leijona – kotimaamme rakkaita tunnuksia!

Tilatessasi Kansalliseläimet-keräilymitalin saat toimitustakuun Kansakuntamme Suomi -keräilykokoelmalle. Pääset keräämään myös muita suomalaisuuden symboleita näyttävissä mitaleissa, joista jokainen on viimeistelty laadukkaalla väripainatuksella ja aidolla 24 karaatin kultauksella.

Saat jokaisen mitalin mukana asiantuntevaa tietoa symboleiden historiasta ja merkityksestä. Tiedätkö esimerkiksi, miksi Suomen kansallissymboli on leijona? Omat mitalinsa ovat saaneet niin Suomen vaakunaleijona, Suomen lippu kuin C. G. E. Mannerheimikin. Kansakuntamme Suomi -kokoelma sisältää Suomen tärkeimmät kansallissymbolit yksissä kansissa!

Saat ilmaiseksi tilaajalahjaksi kätevän sinivalkoisen keräilykansion, johon voit kerätä kokoelman mitalit. Saat lähetyksiä jatkossa kotiisi noin 1 kk välein. Yhden jatkolähetyksen hinta on 22 euroa (+ toimituskulut 6,95 euroa).

Tilaa nyt ja tule mukaan juhlistamaan Suomen upeaa luontoa sekä tärkeitä suomalaisia kansallissymboleita!

Hinta: 14,90 euroa (me maksamme toimituskulut)

Tekniset tiedot
Halkaisija:
33 mm
Paino:
17,95 g
Materiaali:
Kuparinikkeli
Kultaus:
24 karaattia

Kun tilaat nyt, takaamme sinulle täydellisen mitalikokoelman Suomen kansallissymboleita. Voit jatkaa keräilyä Sinulle sopivan ajan. Lisäksi saat aina tutustua rauhassa, sillä kaikilla lähetyksillämme on täysi 14 päivän palautusoikeus.

Tilaa nyt ja tule mukaan juhlistamaan Suomen upeaa luontoa sekä tärkeitä suomalaisia kansallissymboleita!