Vielä ehdit täydentää keräilykansiotasi!

Tove Janssonin Muumi-tarinat ovat tuoneet iloa kaikenikäisille jo yli 75 vuoden ajan. Muumit nukkuvat yleensä näin talvisin, mutta Taikatalvi-kirjassa Muumipeikko yllättäen herää ja pääsee tutustumaan outoon valkoiseksi muuttuneeseen maailmaan. Nyt rakastettu Taikatalvi on päässyt kullattuun mitaliin, jolla autetaan Itämerta!

  • Virallinen Muumi-mitali Itämeren avuksi
  • Mitali sopii omistamaasi keräilykansioon
  • Kaunis 24 karaatin Fairmined-kultaus
  • Tove Janssonin piirtämä kirjan kansi väripainatuksella
  • Rajoitetusti saatavilla
  • Osa huippusuosittua Muumit aikojen saatossa -kokoelmaa


Saat mitalin tutustumishintaan vain 14,50 euroa (norm. 29 euroa – säästät siis 50 % !), maksamme toimituskulut puolestasi.

Mitaliin on ikuistettu Janssonin luoma Taikatalvi-kirjan kansi. Mitalissa on lisäksi Muumipeikko istumassa mietteliään näköisenä uimahuoneen portailla. Muumipeikko rakastaa muiden Muumien tavoin uimista ja merta. Mitalin kääntöpuolta koristaa maisema Muumilaaksosta.


Jo tuhannet ovat aloittaneet Muumit aikojen saatossa -mitalikokoelman. Tilaamalla Taikatalvi-mitalin etuhintaan pääset mukaan tähän huippusuosittuun kokoelmaan ja saat Muumi-kirjoille omistettuja mitaleita yhden kerrallaan noin kuukauden välein hintaan 29 euroa (toimituskulut 6,95 euroa) kappale. Jokaisella lähetyksellä on täydellinen 14 päivän palautusoikeus ja voit jatkaa keräilyä juuri niin pitkään kuin itse haluat.

Tekniset tiedot
Metalli:
CuNi
Halkaisija:
38,61 g
Paino:
26 g
Lyöntivuosi:
2020
Lyöntimäärä:
max. 10 000 kpl
Erikoispiirre:
24 karaatin kultaus ja väripainatus

Taikatalvi-mitali aloittaa Muumit aikojen saatossa -mitalikokoelman. Saat Muumi-kirjoille omistettuja mitaleita yhden kerrallaan noin kuukauden välein hintaan 29 euroa (toimituskulut 6,95 euroa) kappale. Jokaisella lähetyksellä on täydellinen 14 päivän palautusoikeus ja voit jatkaa keräilyä juuri niin pitkään kuin itse haluat.

#OURSEA – Itämeri kiittää

Jokaisesta myydystä mitalista lahjoitetaan osuus #OURSEA-kampanjan tukemiseen. Moomin Charactersin ja John Nurmisen Säätiön yhteisen #OURSEA-kampanjan tarkoituksena on jakaa tietoa Itämeren auttamismahdollisuuksista ja kerätä rahaa John Nurmisen Säätiön työhön. Säätiö on tehnyt jo pitkään tärkeää työtä Itämeren puhdistamiseksi ja suojelemiseksi. Itämeren pahin ympäristöongelma on rehevöityminen – jokaista kerättyä 10 euroa vastaan Itämerestä voidaan poistaa jopa 40 kiloa haitallista sinilevää!

Vastuullista Fairmined-kultaa

Kaikki Muumit aikojen saatossa -kokoelman Muumi-mitalit on kullattu Fairmined-kullalla. Valtaosa kullasta tuotetaan suurissa kaivoksissa, joita sitovat kansainväliset määräykset. Osa kullasta tulee kuitenkin pienistä kaivoksista, joiden toimintaa ei välttämättä valvota niin tarkasti.

Fairmined-sertifikaatti takaa, että kullan tuottaneessa pienessä kaivoksessa on otettu kaivajien turvallisuus ja luonto huomioon. Lisäksi kaivos on saanut oikeudenmukaisen hinnan kullasta ja mahdollisuuden investoida toimintaansa ja eri yhteisöprojekteihin.