Vielä ehdit täydentää keräilykansiotasi!

Tove Janssonin Muumi-tarinat ovat tuoneet iloa kaikenikäisille jo yli 75 vuoden ajan. Muumien maailma ei rajoitu vain Muumilaaksoon – Seikkailu-vene kuljettaa Muumit kauas meren yli kaukaiseen majakkasaareen saakka. Siellä Muumiperhe kokee varsinaisen seikkailun Muumipappa ja meri -kirjassa, joka on päässyt kullattuun mitaliin.

  • Virallinen Muumi-mitali
  • Kaunis 24 karaatin Fairmined-kultaus
  • Tove Janssonin alkuperäiskuvitus väripainatuksella
  • Rajoitetusti saatavilla

Saat mitalin tutustumishintaan vain 19 euroa (norm. 32 euroa), maksamme toimituskulut puolestasi.

Mitaliin on ikuistettu Janssonin luoma Muumipappa ja meri -kirjan kansi. Mitalissa on lisäksi Muumipeikko istumassa mietteliään näköisenä uimahuoneen portailla. Muumipeikko rakastaa muiden Muumien tavoin uimista ja merta. Mitalin kääntöpuolta koristaa maisema Muumilaaksosta.


Jo tuhannet ovat aloittaneet Muumit aikojen saatossa -mitalikokoelman. Tilaamalla Muumipappa ja meri-mitalin etuhintaan pääset mukaan tähän huippusuosittuun kokoelmaan ja saat Muumi-kirjoille omistettuja mitaleita yhden kerrallaan noin kuukauden välein hintaan 32 euroa (toimituskulut 6,95 euroa) kappale. Jokaisella lähetyksellä on täydellinen 14 päivän palautusoikeus ja voit jatkaa keräilyä juuri niin pitkään kuin itse haluat.

Tekniset tiedot
Metalli:
CuNi
Halkaisija:
38,61 g
Paino:
26 g
Lyöntivuosi:
2020
Lyöntimäärä:
max. 10 000 kpl
Erikoispiirre:
24 karaatin kultaus ja väripainatus

Muumipappa ja meri -mitali aloittaa Muumit aikojen saatossa -mitalikokoelman. Saat Muumi-kirjoille omistettuja mitaleita yhden kerrallaan noin kuukauden välein hintaan 32 euroa (toimituskulut 6,95 euroa) kappale. Jokaisella lähetyksellä on täydellinen 14 päivän palautusoikeus ja voit jatkaa keräilyä juuri niin pitkään kuin itse haluat.

Vastuullista Fairmined-kultaa

Kaikki Muumit aikojen saatossa -kokoelman Muumi-mitalit on kullattu Fairmined-kullalla. Valtaosa kullasta tuotetaan suurissa kaivoksissa, joita sitovat kansainväliset määräykset. Osa kullasta tulee kuitenkin pienistä kaivoksista, joiden toimintaa ei välttämättä valvota niin tarkasti.

Fairmined-sertifikaatti takaa, että kullan tuottaneessa pienessä kaivoksessa on otettu kaivajien turvallisuus ja luonto huomioon. Lisäksi kaivos on saanut oikeudenmukaisen hinnan kullasta ja mahdollisuuden investoida toimintaansa ja eri yhteisöprojekteihin.