Komea Karhu-mitali aidoilla kultahipuilla!

Tiettömän taipaleen takaiset Lapin erämaa-alueet ovat karhujen (Ursus arctos) valtakuntaa. Kukapa ei viihtyisi avarilla kairoilla, lohijokien rannoilla, tunturien katveessa. Ota vastaan Villin erämaan kutsu ja varmista itsellesi Karhu-mitali vain 14,90 eurolla!

  • Karhupariskunta pentuineen näyttävässä messinkimitalissa
  • Kotimaista laatutyötä, koristeena aitoa Tunturikultaa Lemmenjoelta
  • Lyöntimäärä vain 5 000 kappaletta

Tutustumishintasi vain 14,90 euroa (normaalihinta 29,00 euroa + toimituskulut 6,95 euroa). Maksamme toimituskulut puolestasi ja lisäksi saat tilaajalahjaksi Lappi-aiheisen säilytyskansion.

Karhu-mitalin myötä varmistat paikkasi Lappi – Villi erämaa -kokoelman keräilijänä. Pohjoisen luonto on tulvillaan taikaa ja eksoottisia elämyksiä, ylväitä petoeläimiä ja erämaan ihmeitä – keräilijänä ne kaikki ovat nyt kätesi ulottuvilla. 

Saat tilaajalahjaksi aiheeseen sopivan säilytyskansion

Saat tilaajalahjaksi aiheeseen sopivan säilytyskansion

Kun tilaat nyt, saat ensimmäisen Karhu-mitalin vain 14,90 eurolla ja me maksamme toimituskulut puolestasi. Kokoelmaan kuuluu kahdeksan luontoaiheista ja kultahipuilla koristeltua mitalia: karhu, ahma, ilves, susi, erämaan lumo, revontulet, tunturi ja Lapin luonto. Taidolla ja tunteella toteutetut mitalit on suunnitellut taiteilija Tuomas Koivurinne. Kokoelman päättää vaskoolinmuotoinen numeroitu Lapin kultaryntäys 150 vuotta -juhlamitali.

Tekniset tiedot
Valmistaja:
Kultakeskus Oy
Erikoispiirre:
Aitoja kultahippuja Lemmenjoelta
Halkaisija:
38,6 mm
Paino:
30,5 g
Paksuus:
3 mm
Materiaali:
Messinki
Lyöntimäärä:
5 000 kpl / kuva-aihe

Lappi – Villi erämaa -kokoelma nostaa esiin Lapin jylhiin maisemiin liittyviä aiheita kauniiden keräilymitaleiden myötä. Jokaiseen mitaliin on istutettu aitoja kultahippuja!

Karhu-mitalin tilatessasi saat samalla toimitustakuun muillekin Lappi – Villi erämaa -kokoelman mitaleille. Karhun ohella mitaleissa nousevat esiin erämaan lumo ja revontulet, tunturit, ahma, ilves, susi ja Lapin luonto. Saat ensimmäisen mitalisi hintaan 14,90 euroa ja me maksamme toimituskulut puolestasi. Seuraavat mitalit postitetaan sinulle noin kuukauden välein yksitellen suoraan kotiisi hintaan 29 euroa + toimituskulut 6,95 euroa.

  • Luvassa on näyttäviä kuva-aiheita Lapin eläimistä ja luonnosta.
  • Jokaisessa mitalissa on aitoja Lemmenjoelta löytyneitä kultahippuja!
  • Mitaleiden lyöntimäärä on vain 5 000 kpl / kuva-aihe.
  • Kunkin mitalin halkaisija on 38,6 mm; paksuus 3 mm; paino 30,5 g
  • Valmistajana suomalainen Kultakeskus Oy

Kaikilla lähetyksillä on täydellinen 14 päivän palautusoikeus ja jatkat keräilyä niin pitkään kuin itse haluat. Täydelliseen kokoelmaan kuuluu kahdeksan mitalia. Tilaukset hyväksytään saapumisjärjestyksessä ja mukaan voidaan ottaa vain rajallinen määrä keräilijöitä.

Lappi – Villi erämaa -kokoelman mitaleita
Mitalien design: Tuomas Koivurinne
Valmistaja: Kultakeskus Oy

Mitaleissa olevat kultahiput ovat aitoa Tunturikultaa, joka on hankittu suoraan Lapin yksityisiltä kullankaivajilta. Nimi korostaa kullan suomalaista alkuperää. Se viittaa Lapin lumoaviin tunturimaisemiin ja luontoa kunnioittavaan kullankaivuuseen Lapin vuosisataisena elinkeinona.