Komea Karhu-mitali aidoilla kultahipuilla!

Tiettömän taipaleen takaiset Lapin erämaa-alueet ovat karhujen (Ursus arctos) valtakuntaa. Kukapa ei viihtyisi avarilla kairoilla, lohijokien rannoilla, tunturien katveessa. Sinä voit nyt varmistaa itsellesi komean Karhu-mitalin vain 14,90 eurolla.

  • Kuva-aiheessa karhupariskunta pentuineen
  • Koristeena aitoja kultahippuja Lemmenjoelta
  • Kääntöpuolella Lapin symbolit poronsarvet ja kullero
  • Lyöntimäärä vain 5 000 kappaletta

Tutustumishinta vain 14,90 euroa (normaalihinta 29,00 euroa + toimituskulut 6,95 euroa). Maksamme toimituskulut puolestasi ja lisäksi saat tilaajalahjaksi Lappi-aiheisen säilytyskansion. Säästät siis yhteensä 14,05 euroa!

Vaikuttava Karhu-mitali on osa keräilykokoelmaa, joka tekee kunniaa Lapin monimuotoiselle luonnolle. Napapiirin pohjoispuolella on paljon kiehtovaa eksotiikkaa, joka vetoaa kaiken ikäisiin. Suuret petoeläimemme, vapaina vaeltavat porotokat, revontulet, yötön yö ja epätodellinen kaamosaika, värikylläinen ruska ja erämaiden rauha… osa sydäntä pakahduttavista elämyksistä on nyt ikuistettu keräilijöiden iloksi.

Design: Tuomas Koivurinne
Valmistaja: Kultakeskus Oy

Kun tilaat nyt, saat ensimmäisen Karhu-aiheisen mitalin vain 14,90 eurolla ja me maksamme toimituskulut puolestasi. Kuva-aiheita on kaikkiaan kahdeksan ja kokoelman kruunaa vaskoolinmuotoinen numeroitu Lapin kultaryntäys 150 vuotta -juhlamitali.

Tekniset tiedot
Valmistaja:
Kultakeskus Oy
Erikoispiirre:
Aitoja kultahippuja Lemmenjoelta
Halkaisija:
38,6 mm
Paino:
30,5 g
Paksuus:
3 mm
Materiaali:
Messinki
Lyöntimäärä:
5 000 kpl / kuva-aihe

Lappi – Villi erämaa -kokoelma nostaa esiin Lapin jylhiin maisemiin liittyviä aiheita kauniiden keräilymitaleiden myötä. Jokaiseen mitaliin on istutettu aitoja kultahippuja!

Karhu-mitalin tilatessasi saat samalla toimitustakuun muillekin Lappi – Villi erämaa -kokoelman mitaleille. Karhun ohella mitaleissa nousevat esiin erämaan lumo ja revontulet, tunturit, ahma, ilves, susi ja Lapin luonto. Saat ensimmäisen mitalisi hintaan 14,90 euroa ja me maksamme toimituskulut puolestasi. Seuraavat mitalit postitetaan sinulle noin kuukauden välein yksitellen suoraan kotiisi hintaan 29 euroa + toimituskulut 6,95 euroa.

  • Luvassa on näyttäviä kuva-aiheita Lapin eläimistä ja luonnosta.
  • Jokaisessa mitalissa on aitoja Lemmenjoelta löytyneitä kultahippuja!
  • Mitaleiden lyöntimäärä on vain 5 000 kpl / kuva-aihe.
  • Kunkin mitalin halkaisija on 38,6 mm; paksuus 3 mm; paino 30,5 g
  • Valmistajana suomalainen Kultakeskus Oy

Kaikilla lähetyksillä on täydellinen 14 päivän palautusoikeus ja jatkat keräilyä niin pitkään kuin itse haluat. Täydelliseen kokoelmaan kuuluu kahdeksan mitalia. Tilaukset hyväksytään saapumisjärjestyksessä ja mukaan voidaan ottaa vain rajallinen määrä keräilijöitä.