Presidentti Kekkosta kunnioittava seteli

U.K. Kekkonen muistetaan Suomen pitkäaikaisimpana presidenttinä (1956–1982). Maailma oli tuolloin kylmän sodan viilentämä, mutta Kekkonen onnistui säilyttämään Suomen länsivaltiona Neuvostoliiton painostuksesta huolimatta.

Kekkosta on muistettu vuosien saatossa monin eri tavoin, kuten 500 markan setelillä. Presidentti Kekkosen kunniaksi on julkaistu myös yksilöllisesti numeroitu nollaseteli, joka muistaa hänen omistautumistaan kotimaalle!

  • Suomen pitkäaikaisin presidentti nollasetelissä
  • Painosmäärä vain 5 000 kappaletta
  • Yksilöllinen numerointi
  • Rajoitetusti saatavilla – toimi nopeasti
  • Hinta vain 7,95 euroa (maksamme toimituskulut puolestasi)

Nollaseteliin on ikuistettu Kekkosen muotokuva, hänen nimensä ja elinaikansa, aikakauden rahoja ja valtiolippu. Setelissä on lisäksi teksti SUOMEN PRESIDENTTI – U. K. KEKKONEN ja hänen presidenttivuotensa 1956–1982.

Kaikki Suomen presidentit vihdoin seteleissä

Markka-aikaan vain kolme Suomen presidenttiä pääsi seteliin – Kekkonen oli yksi niistä. Nyt he kaikki ovat saaneet tämän suuren kunnian: jokaisen Suomen presidentin kunniaksi on julkaistu oma nollaseteli. Tilaamalla U. K. Kekkonen -nollasetelin pääset mukaan Suomen presidentit -kokoelmaan, joka sisältää kaikkien maamme presidenttien nimikkosetelit!

  • Suomen presidentit nollaseteleissä
  • Rajoitetut saatavuudet
  • Laadukkaat keräilykappaleet
  • Saat pääsääntöisesti kaksi seteliä yhdellä kertaa
  • LAHJAKSI tyylikäs kansio (2. lähetys)

Suomen presidentit -kokoelman kerääjänä saat jatkossa noin kuukauden välein kaksi nollaseteliä yhtä aikaa yhteishintaan 21,95 euroa (+ toimituskulut 6,95 euroa). Kokoelman viimeinen lähetys sisältää yhden setelin, jonka saat hintaan 9,95 euroa (+ toimituskulut 6,95 euroa). Suomen presidentit -kokoelman kerääminen on hyvin helppoa: jokaisella lähetyksellä on 14 päivän palautusoikeus ja jatkat keräämistä niin kauan kuin itse haluat.

Tekniset tiedot
Nimellisarvo:
0 euroa
Mitat:
135 x 74 mm
Julkaisuvuosi:
2021
Painosmäärä:
5 000 kpl
Materiaali:
Virallinen setelipaperi

Mikä ihmeen nollaseteli?

Värikkäät nollasetelit ovat nousseet postikorttien ja muiden perinteisten matkamuistojen rinnalle. Ensimmäiset nollasetelit julkaistiin Ranskassa vuonna 2015 matkailun edistämiseksi. Pian muut maat seurasivat perässä – samalla heräsi myös keräilijöiden kiinnostus!

Nollasetelit ovat nykyään hyvin suosittuja keräilykappaleita. Ne eivät ole maksuvälineitä, mutta ne painetaan Ranskassa setelipaperille turvatekijöineen päivineen: hologrammi, turvalanka, vesileima jne. Juoksevassa numeroinnissa ensimmäinen kirjain kertoo tilaajamaan, Suomen osalta kirjain on ”L”. Jokaisella setelillä on oma tarkkaan rajattu valmistusmääränsä. Kuva-aiheita on joka lähtöön, mutta kaikkien nollaseteleiden kääntöpuolella on yhteinen kuva-aihe. Siinä näkyy sommitelma Euroopan tunnetuimmista monumenteista.