John F. Kennedy virallisessa presidenttidollarissa

Filmitähden ulkonäön ja karisman omannut John F. Kennedy (vallassa 1961–1963) oli sotasankari ja maan nuorin koskaan presidentiksi valittu henkilö. Hänen kautensa jäi valitettavan lyhyeksi, mutta hän on silti vielä tänäkin päivänä yksi Yhdysvaltojen rakastetuimpia presidenttejä.

John F. Kennedyä on muistettu Yhdysvaltojen virallisella presidenttidollarilla. Saat rahan nyt kullattuna etuhintaan!

 • Kaivattu John F. Kennedy nimikkodollarissaan
 • Maineikkaan Yhdysvaltojen rahapajan taidonnäyte
 • Viimeistelty jälkikäteen aidolla 24 karaatin kultauksella
 • Vain rajoitetusti saatavilla kauttamme

Saat virallisen John F. Kennedy -rahan etuhintaan vain 14,95 euroa (norm. 21,95 euroa, maksamme toimituskulut puolestasi)!

Kennedyn raha on kuvitukseltaan poikkeuksellinen, sillä hän katsoo muotokuvassa alaviistoon, näyttäen vakavalta ja kenties jopa hieman surumieliseltä. Rahassa oleva kuva on saanut inspiraationsa Aaron Shiklerin maalaamasta Kennedyn virallisesta muotokuvasta.

Maailmankuulujen presidenttien kullatut dollarit

Yhdysvaltojen presidentit tunnetaan ympäri maailman. Kukapa ei olisi joskus kuullut maan ensimmäisestä presidentistä George Washingtonista tai Hollywoodin valloittaneesta Ronald Reaganista! Pääset tutustumaan heihin Secrets of the Oval Office -kokoelman myötä, joka sisältää kullattuja presidenttirahoja ja kiehtovia tarinoita Yhdysvaltojen presidenteistä.

 • Mukana 10 Yhdysvaltojen virallista presidenttidollaria
 • Loistokas jälkikäteen lisätty 24 karaatin kultaus
 • Vain pieni osa lyödyistä rahoista on saanut kultauksen
 • Veloituksetta kansio rahoille ja aitoustodistuksille sekä lahja!

Aloita nyt Secrets of the Oval Office -kokoelman keräily tilaamalla John F. Kennedylle omistettu raha etuhintaan!

SAAT KAIKEN TÄMÄN:

 • John F. Kennedy -raha etuhintaan ilman toimituskuluja (säästät 13,95 euroa)
 • Toimitustakuu Secrets of the Oval Office -kokoelman 10 rahalle
 • Aitoustodistukset rahoille
 • ILMAINEN keräilykansio rahoille (1. lähetys)
 • ILMAINEN kansio aitoustodistuksille (3. lähetys)
 • LAHJA viidennessä lähetyksessä!

Tekniset tiedot
Lyöntivuosi:
2015
Lyöntimaa:
Yhdysvallat
Nimellisarvo:
1 USD
Halkaisija:
26,5 mm
Paino:
8,10 g
Materiaali:
Kupari / mangaanimessinki
Erikoispiirre:
24 karaatin kultaus
Lyöntipaikka:
Yhdysvaltojen rahapaja

Yhdysvaltojen presidenttirahat

Yhdysvallat alkoi julkaista virallisia presidenttidollareita vuonna 2007. Ensimmäisenä oman nimikkorahansa sai George Washington. Rahoja koskeva laki määräsi, että kunnioitettavan presidentin menehtymisestä tulee olla vähintään kaksi vuotta, kunnes hänen muistokseen voidaan lyödä 1 dollarin raha. Yhdysvaltojen 1 dollarin rahat ovat kiinnostavia keräilykohteita, sillä maa on valmistanut vuodesta 2012 lähtien metallisia 1 dollarin rahoja lähinnä keräilijöitä varten!

Ensimmäinen presidentti George Washington

George Washington oli koko maailman ensimmäinen presidentiksi kutsuttu valtionpäämies. Hän johti Yhdysvaltojen joukot voittoon vapaussodassa, oli mukana laatimassa maan perustuslakia ja antoi nimen uudelle pääkaupungille, Washingtonille.

Kennedy

Holywoodtähti Ronald Reagan

Holywoodista Washingtoniin siirtynyt Ronald Reagan (vallassa 1981–1989) esiintyi monissa elokuvissa. Reagan toteutti taloudellisia uudistuksia, suurensi puollustusmenoja ja lisäsi kilpavarustelua Neuvostoliittoa vastaan.

Kennedy

Perustajaisä Thomas Jefferson

Yhdysvaltojen perustajaisiin kuuluva Thomas Jefferson (vallasssa 1801–1809) muistetaan itsenäisyysjulistuksen luonnostelijana, sekä Louisianan ostosta, jonka myötä Yhdysvaltojen koko lähes kaksinkertaistui.

Secrets of the Oval Office -kokoelman presidenttidollarit ovat poikkeuksellisen näyttäviä, sillä niissä on hieno jälkikäteen lisätty 24 karaatin kultaus. Vaikka rahat on kullattu jälkikäteen, ne ovat silti sävyltään samanlaisia kuin alkuperäisrahat. Jatkossa saat uuden presidenttidollarin noin kuukauden välein hintaan 21,95 euroa (+ toimituskulut 6,95 euroa). Kokoelman ensimmäinen lähetys sisältää rahan lisäksi keräilykansion, jonka saat lahjaksi!

Kerää niin kauan kuin itse haluat!

Kokoelman kerääminen on täysin turvallista, sillä jokaisella lähetyksellä on 14 päivän palautusoikeus ja jatkat keräämistä niin kauan kuin itse haluat. Voit helposti hallinnoida tilaustasi asiakaspalvelumme kautta – voit joko soittaa numeroon 010 80 80 40* (palvelemme arkisin klo 9–15) tai lähettää sähköpostia osoitteeseen info@suomenmoneta.fi

* Puhelun hinta lankaverkosta 0,0835 €/puhelu + 0,0655 €/min ja matkapuhelinverkosta 0,0835 €/puhelu + 0,1805 €/min. Tuotteillamme on 14 päivän palautusoikeus (katso www.suomenmoneta.fi/palautusopas tai kysy asiakaspalvelustamme).