Suomen suvi kullatussa mitalissa
Viimeistelty näyttävällä väripainatuksella

Suomalaista kesää ei voita mikään! Luonto on kauneimmillaan, tuhannet järvet odottavat innokkaita uimareita ja valoa riittää läpi yön. Suomen kaunis kesä on toiminut inspiraationa kullatulle ja väripainetulle mitalille, joka muistaa keskikesän juhlaa ja lämpöisiä löylyjä. Saat nyt uuden Sauna ja juhannus -mitalin tutustumisetuna puoleen hintaan!

  • Kesäinen Sauna ja juhannus -uutuusmitali
  • Yksityiskohtainen väripainatus
  • Aito 24 karaatin kultaus
  • Saatavilla vain Suomen Monetan kautta
  • Mitalin hinta vain 14,50 euroa – säästät 50 % (norm. 29 euroa), maksamme toimituskulut puolestasi!

Suomalaista kesää ylistävän kuvankauniin mitalin yläosassa on laiturin päässä sijaitseva uimahuone, jonka kautta on kätevä pulahtaa veteen vaikkapa saunomisen välissä. Mitalin alaosa on omistettu meidän suomalaisten suuresti rakastamalle saunalle: sieltä löytyvät löylynheittäjiä odottavat saunakiulu ja vihta tai vasta – nimitys riippuu siitä, missä päin Suomea saunotaan!

Sydämeltään Suomalainen
- meidän suomalaisten omat mitalit!

Tilaamalla Sauna ja juhannus -mitalin aloitat samalla meidän suomalaisten omia mitaleita sisältävän Sydämeltään Suomalainen -kokoelman. Kokoelman kullattujen ja väripainettujen mitaleiden aiheet ovat hyvin tuttuja – mukaan ovat päässeet muun muassa sisu, luonto, urheilu, Kalevala ja itsenäisyys. Mitalit edustavat niitä rakkaita asioita, jotka tekevät meistä ainutlaatuisia, suomalaisia.

  • Mitaleissa suomalaisuudesta kertovat hienot kuvitukset
  • Vain rajoitetusti saatavilla
  • Väripainatus ja 24 karaatin kultaus
  • Lahjaksi suomalaisuutta esittelevä keräilykansio

Jokaisen Sydämeltään Suomalainen -mitalin etusivulla on varsinaisen kuva-aiheen ympärillä kullanhohtoinen kehys, joka koostuu kansalliskukastamme kielosta ja SUOMI – FINLAND -tekstistä. Mitaleiden yhteisellä takasivulla on kokoelman nimi, Suomen kartta, Suomen vaakunaleijona sekä kalliota mukaileva taustakuvio.

Saat ensimmäisen lähetyksen mukana lahjaksi juuri tätä kokoelmaa varten suunnitellun kansion, jossa voit säilyttää sekä mitaleita että niiden aitoustodistuksia.

Hyödynnä tutustumisetusi ja tilaa nyt!

Tekniset tiedot
Metalli:
Cu/Ni
Viimeistely:
24 karaatin kultaus ja väripainatus
Halkaisija:
38,60 mm
Paino:
26 g
Lyöntimäärä:
max 10 000 kpl

Saat kokoelman aloittavan Sauna ja juhannus -mitalin vain hintaan 14,50 euroa, me maksamme toimituskulut puolestasi. Jatkossa saat uuden Sydämeltään Suomalainen -mitalin yhden kerrallaan noin kuukauden välein hintaan 29 euroa (+ toimituskulut 6,95 euroa) kappale. Kokoelmaan kuuluu kaikkiaan kahdeksan mitalia. Saat kokoelman ensimmäisessä lähetyksessä lahjaksi suomalaisuutta esittelevän säilytyskansion.

Voit tutustua kullattuihin mitaleihin aina rauhassa, sillä jokaisella lähetyksellä on 14 päivän palautusoikeus. Lisäksi voit jatkaa keräämistä juuri niin kauan kuin itse haluat.

Kokoelmaan kuuluvat mm. seuraavat mitalit:

Musiikki
Musiikki on vahva osa suomalaisuutta. Mitaliin on ikuistettu Jean Sibeliuksen Finlandian nuotteja sekä Olavinlinna, josta Oopperajuhlien perustaja Aino Ackté sanoi aikanaan: ”Auringon hiljalleen laskiessa oli linnan muureihin aukeava maisema yliluonnollisen ihana. Tätä näkyä en voinut unohtaa ja minussa heräsi ajatus, että tämä näkymä oli esitettävä koko maailmalle”.
Kansallislintumme laulujoutsen
Muinaiset suomalaiset pitivät joutsenta myyttisenä lintuna. Laulujoutsen hävitettiin kuitenkin aikanaan maastamme lähes täysin: sotien jälkeen jäljellä oli arvioiden mukaan vain alle 20 paria. Eläinlääkäri ja kirjailija Yrjö Kokon työn ansiosta suomalaisten asenne tätä kansalliseepos Kalevalassakin esiintyvää lintua kohtaan muuttui – nykyään se on komea kansallislintumme.
Itsenäisen Suomen symbolit
Jokaisella maalla on omat tunnuksensa. Meidät suomalaiset tunnetaan vaakunassa karjahtelevasta leijonasta ja siniristilipusta, joka tuo samalla mieleen kauniin luontomme: lumen ja tuhannet järvet. Vaakunaleijona ja siniristilippu esiintyvät nyt ensimmäistä kertaa yhdessä väripainettuina kullatussa mitalissa.