Pysäyttävä muisto vuodesta 1945
kultaan lyötynä

Lapin sodan päättyminen 27.4.1945 toi maallemme pysyvän rauhan. Oli aika palata kotiin ja aloittaa jälleenrakentaminen – yhtenä kansana rauhan maassa.

Kotiinpaluu-kultamitalin on suunnitellut suomalainen taiteilija Petri Fills. Hän on saanut ikuistettua mitaliin pysäyttävän kuva-aiheen, jossa rintamalta palaava sotilas kävelee reppuselässä kohti kotitaloa. Sodasta rauhaan -symboliikkaa kuvastaa taivaalla näkyvät hävittäjät, jotka rauhan myötä muuttuvat rauhankyyhkysiksi.

  • Uutuusmitali
  • Puhdasta 9 karaatin kultaa
  • Yksilöllisesti numeroitu

Kultainen Kotiinpaluu-mitali kunnioittaa itsenäisyytemme puolesta taistelleita ja meille rauhan taanneita sankareita.

Tilaa koskettava Kotiinpaluu-kultamitali muistoksi maamme historiallisesta hetkestä.

    


Valitse Avarda-lasku ja maksa miten sinulle sopii! 
Kun valitset tilauksen yhteydessä maksutavaksi Avarda-laskun voit tuotteen saapuessa päättää maksatko laskun kerralla vai haluatko jakaa laskun kätevästi osiin. Saat itse vapaasti päättää erien lukumäärän ja suuruuden. Näet maksettavan vähimmäismäärän helposti laskultasi (kuitenkin aina vähintään 8€). Maksamaton osuus siirtyy sinun nimiisi avattavalle tilille, ja voit maksaa ostoksesi joustavasti omaan tahtiin. Tiliasiakkaana saat laskun ja tiliotteen kerran kuussa. Lisätietoja: www.suomenmoneta.fi/verkkokauppa/maksaminen

Tekniset tiedot
Kultapitoisuus:
9 karaattia
Halkaisija:
26 mm
Lyöntivuosi:
2020
Lyöntimäärä:
600 kpl