Kruunaa EM-kisapaikka Huuhkajat-kannatuslantilla

Jalkapallon miesten Euroopan mestaruuskilpailut järjestetään 11.6.‒11.7.2021. Suomi on mukana ensimmäistä kertaa, kun Huuhkajat saavutti historiallisen arvokisapaikan. Kyseessä on vuosikymmenien haaveen toteutuminen – sukupolvien unelma, josta Huuhkajat vihdoin teki totta.

  • Pysyvä muisto historiallisesta EM-kisapaikasta
  • 24 karaatin kultaus ja värikäsittely
  • Yhteistyössä Suomen Palloliiton kanssa
  • Lahjaksi Huuhkajat-taittokansio, joka kertaa EM-karsintataivalta ja valmistelee tuleviin EM-kisoihin
  • Rajoitetusti saatavilla – toimi nopeasti
  • Vain Suomen Monetan kautta

Hinta 21,95 euroa (+ toimituskulut 4,95 euroa)

Huuhkajat-kannatuslantin etupuolelle on kuvattu viisi maajoukkuepelaajaa. Kuva-aiheessa näkyy myös Huuhkajien kotipesä, Helsingin Olympiastadion sekä Suomen lippu. Yläreunaa kiertää teksti: OI SUOMI ON! Kannatuslantin kääntöpuolella on Suomen maajoukkueen pelipaidoissa käytetty tunnus ja yläreunassa sana HUUHKAJAT.

  • Huomasitko lantin molemmilla puolilla olevat kuusi tähteä? Kun ne lasketaan yhteen kuvassa olevien pelaajien kanssa, saadaan koko 11 pelaajan avauskokoonpano kannatuslanttiin mukaan.

Uusi Huuhkajat-kannatuslantti on yksittäinen tuote, joten et sitoudu muihin tilauksiin. Tilauksesi on täysin turvallinen, sillä lähetyksillämme on maksuton 14 päivän palautusoikeus. Toimitamme kannatuslantin Sinulle teeman mukaisessa, ilmaisessa taittokansiossa. Saat sen lahjaksi, etkä sitoudu jatkotilauksiin.

Kesällä 2021 käsillä on suomalaisen urheilun suuri juhla, koko kansan kisat.
Olethan mukana? Sillä Yhdessä Me Olemme Suomi!


NELJÄ SYYTÄ TILATA NYT:
1. Pysyvä MUISTO historiallisista EM-kisoista
2. TILAAJALAHJANA teemaan sopiva taittokansio
3. TÄYDELLINEN 14 päivän palautusoikeus
4. YKSITTÄISTUOTE – et sitoudu muihin tilauksiin

Tekniset tiedot
Metalli:
Kuparinikkeli
Halkaisija:
30 mm
Paino:
12 g
Lyöntivuosi:
2021
Lyöntimäärä:
max 20 000, joista 20 % kullataan ja värjätään
Viimeistely:
24 karaatin kultaus ja värikäsittely

Huuhkajat-kannatuslantin kokonaislyöntimäärästä vain 20 % viimeistellään aidolla 24 karaatin kultauksella ja väriviimesteltynä. Viimeistelty versio tekee kannatuslantista entistä juhlavamman: Se korostaa kuva-aihetta ja nostaa tekstin paremmin esiin. Kääntöpuolella on värillinen Suomen jalkapallomaajoukkueen tunnus.

Kannatuslantti on saatavilla myös ilman kultausta ja väriviimeistelyä hintaan 9,95 euroa (+ toimituskulut 4,95 euroa), voit tehdä tilauksen täällä www.suomenmoneta.fi/huuhkajat.