Muistoja herättävä uutuusmitali
Autenttinen valokuva ja 24 karaatin kultaus

Suomen maksamia sotakorvauksia on luonnehdittu teollisuuden, insinööritaidon ja työntekijöiden merkittävänä taidonnäyttönä. Etenkin metalliteollisuutta oli pakko uudistaa, jotta maksuista selvittiin. Ja Suomi selvisi – ainoana maana maailmassa saimme maksettua kaikki sotakorvaukset määräaikaan, syyskuuhun 1952 mennessä.

Sotakorvaukset-mitalin etupuolella on autenttinen valokuva Tampereen Tampellan ratapihalta 1.6.1951. Kuvassa näkyy rautatiekiskoille lastattuja PT4-sotakorvausvetureita lähdössä Neuvostoliittoon. Korvauksina toimitettiin muun muassa 572 kapearaiteista veturia ja erilaisia junavaunuja 3 824 kappaletta.

  • Aito 24 karaatin kultaus
  • Autenttinen valokuva digitaalisesti viimeisteltynä
  • Lahjaksi teemaan sopiva keräilykansio ja Lotta Svärd 100 vuotta -juhlamitali
  • Rajoitettu lyöntimäärä, vain 5 000 kappaletta
  • Hinta 19 euroame maksamme toimituskulut (norm. 32 euroa + toimituskulut 6,95 euroa) – säästät yli 50 %!

Suomen jälleenrakennusvuodet uutuuskokoelmana

Jälleenrakennus leimasi sotien jälkeisen Suomen kehitystä ja ihmisten elämää 1940-luvun puolivälistä pitkälle 1950-luvulle. Kun tilaat Sotakorvaukset-mitalin, saat toimitustakuun uuteen Jälleenrakennuksen kulmakivet -kokoelmaan. Historiallisen aikakauden vaiheita seuraava kokoelma kattaa yhteensä seitsemän 24 karaatilla kullattua mitalia.

Turvallista keräilyä

Jatkossa saat Jälleenrakennuksen kulmakivet -kokoelman mitaleita yhden kerrallaan noin kuukauden välein hintaan 32 euroa (+ toimituskulut 6,95 euroa) kappale. Kokoelman kerääminen on täysin turvallista, sillä jokaisella lähetyksellä on 14 päivän palautusoikeus ja jatkat keräämistä juuri niin kauan kuin itse haluat.

Tekniset tiedot
Metalli:
CuNi
Viimeistely:
24 karaatin kultaus ja valokuvapainatus
Halkaisija:
38,61 mm
Paino:
26 g
Laatu:
Proof
Lyöntimäärä:
Max. 5000 kpl
Lyöntivuosi:
2021

Kun tilaat Sotakorvaukset-mitalin, saat toimitustakuun uuteen Jälleenrakennuksen kulmakivet -kokoelmaan. Saat mitaleiden säilyttämiseen Lotta Svärd 100 vuotta -juhlavuoden kansion (2. lähetys) ja kolmannessa lähetyksessä lahjaksi Lotta Svärd 100 vuotta -mitalin.

Jatkossa saat Jälleenrakennuksen kulmakivet -kokoelman mitaleita noin kuukauden välein hintaan 32 euroa (+ toimituskulut 6,95 euroa) kappale. Kokoelma sisältää seitsemän mitalia, mm. Lotta, Suuret ikäluokat ja Maanhankintalaki.

Keräilysi on täysin turvallista, sillä jokaisella lähetyksellä on 14 päivän palautusoikeus. Voit jatkaa keräilyä niin pitkään kuin itse haluat.