Poikkeuksellisen suosittua – nyt myös kaikkien ulottuvilla

Kulta on ylivoimaisesti suosituin jalometalli maailmassa, mutta sen saatavuus on erittäin rajallinen. Suuri epäsuhta kysynnän ja tarjonnan välillä näkyy kullan kalliina hankintahintana. Aina tähän päivään asti: Voit kartuttaa nyt omaa kultavarantoasi maltilliseen hintaan.

Juuri nyt voimme tarjota komean kultaharkon poikkeuksellisen mukavaan hintaan korkeasta laadusta tinkimättä: 99,99 % kultaa ja parasta proof-laatua

  • Uusi kokoluokka: 1/100 unssia aitoa kultaa 
  • 99,99 % kultaa, parasta proof-laatua
  • Erikoisuus – kultaharkko nimellisarvolla!
  • Jäljellä enää rajoitettu erä: 130 kpl

Tässä rahaharkossa on 1/100 unssia (0,31 g) kultaa. Uuden kokoluokan kultarahaharkon suosio on ollut alusta alkaen hurjaa – viimeiset 130 harkkoa ovat nyt saatavilla Suomen markkinoilla, vain 39 euron hintaan! Jokaisen harkon aitous on taattu ja varmistettu yksilöllisellä numeroinnilla. Harkko toimitetaan luottokortin muotoisessa kortissa joka on ylellisessä, mustassa kansiossa. Kultaharkkosi mukana tulee suomenkielinen aitoustodistus.

    

Valitse Avarda-lasku ja maksa miten sinulle sopii! 
Kun valitset tilauksen yhteydessä maksutavaksi Avarda-laskun voit tuotteen saapuessa päättää maksatko laskun kerralla vai haluatko jakaa laskun kätevästi osiin. Saat itse vapaasti päättää erien lukumäärän ja suuruuden. Näet maksettavan vähimmäismäärän helposti laskultasi (kuitenkin aina vähintään 8€). Maksamaton osuus siirtyy sinun nimiisi avattavalle tilille, ja voit maksaa ostoksesi joustavasti omaan tahtiin. Tiliasiakkaana saat laskun ja tiliotteen kerran kuussa. Lisätietoja: www.suomenmoneta.fi/verkkokauppa/maksaminen

Tekniset tiedot
Materiaali:
Kulta (99,99 %)
Paino:
1/100 unssia (0,31 grammaa)
Koko:
11 x 6 mm
Laatu:
Proof
Lyöntimäärä:
2 000 kappaletta
Nimellisarvo:
2,5 Niuen dollaria

Hyvin rajoitetun saatavuuden ja erittäin suuren kysynnän vuoksi tilausoikeus on rajoitettu: vain yksi (1) kultaharkko / kotitalous.