Vaivattomin tapa varmistaa tulevat kultarahat

Suomessa julkaistaan yleensä 1-2 kultarahaa vuodessa. Tilauksesi myötä varmistat myös seuraavien vuosien kultaiset juhlalyönnit, kuten myös helmikuussa 2020 julkaistavan Turun Yliopisto 100-vuotta -kultarahan. Kestotilaajana varmistat uuden suomalaisen kultarahan itsellesi jo ennen sen ilmestymistä – varaamme sen aina Sinua varten hyvissä ajoin. Tilauksesi on täysin riskitön, sillä kaikilla tuotteillamme on täydellinen 14 päivän palautusoikeus.

Vuoden 2019 ainoan kultarahan aiheena on Suomen hallitusmuoto 1919, joka astui voimaan 100 vuotta sitten, 17.7.1919. Hallitusmuoto sekä jo aiemmin vahvistetut valtiopäiväjärjestys, vaalilaki ja kunnallisvaalilaki loivat pohjan suomalaiselle demokratialle.

  • Saat vuoden 2019 kultarahan nyt etuhintaan 499 euroa (normaalihinta 529 euroa). Säästät 30 euroa!
  • Juhlarahoja lyötiin ainoastaan 1300 kappaletta!
  • Erittäin pieni lyöntimäärä myytiin Suomen Rahapajalta nopeasti loppuun. Nyt myynnissä on varastomme viimeiset kappaleet, alle 5% lyöntimäärästä enää saatavilla!
  • Tilaukset hyväksytään saapumisjärjestyksessä, joten tilaa kultarahasi heti!
  • Varmistat samalla itsellesi pian julkaistavan Turun yliopisto 100 vuotta -kultarahan. Kestotilaajille tarjoamme senkin parhaaseen hintaamme!

Abstraktia aihetta kunnioittavan juhlarahan suunnittelukilpailun voitti teos nimeltä Figura. Sen tekijäksi osoittautui Aalto yliopiston opiskelija Dario Vidal, joka on erikoistunut teolliseen ja digitaaliseen muotoiluun. Juhlarahan tunnuspuolelle sijoitettu pistemeri kuvaa edustuksellisen demokratian muodostumista kansalaisten äänten kautta. Arvopuolen kolme osittain yhteen sulautuvaa ympyränmuotoa ilmentävät vallan kolmijakoa (lainsäädäntö-, toimeenpano- ja tuomiovalta).

Kultarahojen kestotilaajana olet etulyöntiasemassa myös jatkossa: saat tulevat suomalaisuutuudet turvallisestierikseen tilaamatta ja ilman velvoitteita. Maassamme julkaistaan yleensä 1–2 kultarahaa vuosittain. Tilaa heti, sillä viralliset kultaiset juhlarahat kiinnostavat suomalaisia suuresti! 

  

NELJÄ SYYTÄ KESTOTILATA:

1. Kestotilaajana varmistat uuden suomalaisen kultarahan itsellesi jo ennen sen ilmestymistä – varaamme sen aina Sinua varten hyvissä ajoin

2. Saat uudet viralliset kultarahat toimitustakuun turvin - ilman velvoitteita

3. Saat kultarahat kätevästi suoraan kotiisi
ensimmäisten joukossa

4. Maksamme toimitus- ja vakuutuskulut puolestasi


Valitse Avarda-lasku ja maksa miten sinulle sopii!

Kun valitset tilauksen yhteydessä maksutavaksi Avarda-laskun voit tuotteen saapuessa päättää maksatko laskun kerralla vai haluatko jakaa laskun kätevästi osiin. Saat itse vapaasti päättää erien lukumäärän ja suuruuden. Näet maksettavan vähimmäismäärän helposti laskultasi (kuitenkin aina vähintään 8€). Maksamaton osuus siirtyy sinun nimiisi avattavalle tilille, ja voit maksaa ostoksesi joustavasti omaan tahtiin. Tiliasiakkaana saat laskun ja tiliotteen kerran kuussa. Lisätietoja: www.suomenmoneta.fi/verkkokauppa/maksaminen

Tekniset tiedot
Materiaali:
Kulta
Nimellisarvo:
100 €
Metalli:
Au917
Laatu:
proof
Halkaisija:
22 mm
Paino:
5,65 g
Lyöntivuosi:
2019
Lyöntimäärä:
1 300 kpl

Oy Nordic Moneta Ab on on valittu valtionvarainministeriön kilpailutuksen jälkeen vastaamaan suomalaisten juhlarahojen valmistuksesta ja myynnistä. Tämä tarkoittaa, että Suomen Moneta on suomalaisten juhlarahojen sekä suomalaisten rahasarjojen ja kahden euron erikoisrahojen virallinen jakelija.