Tilaa nyt – niin yllätyt!

Taide ja kulttuuri ilahduttavat, elähdyttävät ja muodostavat myös tärkeän osan suomalaisuuden tunteesta. Gallen-Kallelan maalaukset ja Suomen puhdas luonto tunnetaan ympäri maailman, ja vastaavasti me suomalaiset olemme ahkeria matkailijoita – kiinnostaahan meitä täällä pohjolassa toki myös muiden maiden kulttuurielämä!

  • Kulttuuriaiheisia juhlarahoja ja keräilytuotteita vähintään 150 euron arvosta
  • Hinta vain 39 euroa (+ toimituskulut 6,95 euroa) - Etusi yli 100 euroa!

Taiteentäyteinen yllätys pitää sisällään erilaisia keräilytuotteita, jotka liittyvät kulttuuriin, taiteeseen ja luontoon. Jokainen niistä on huolella valittu ja täysin käyttämätön keräilykappale. Mukana on mm. kotimaisia juhlarahoja, ulkomaisia keräilykohteita, vanhoja postimerkkejä ja kullattuja suomalaisia käyttörahoja vuosien takaa!

Yllätyspaketti sopii hyvin osaksi omaa kokoelmaa tai lahjaksi. Tilausrajoitusta ei ole!

Tältä sivulta voit tilata kulttuuriaiheisen Yllätyspaketin. Täytä tietosi lomakkeeseen ja tilaa Yllätyspaketti hintaan 39 euroa (+ toimituskulut 6,95 euroa). Et sitoudu muihin tilauksiin.

Haluaisitko sittenkin urheilua sisältävän Yllätyspaketin? Tutustu tästä »

Tekniset tiedot

Monipuolinen Yllätyspaketti sisältää suomalaisia klassikoita ja laadukkaita muistolyöntejä. Takaamme tuotteiden korkean laadun. Keräilykohteiden myötä annat samalla lahjaksi monta kiehtovaa tarinaa. Tämä yllätys sopii varmasti jokaiselle!

Lahja on pakattu valmiiksi juhlavan siniseen lahjalaatikkoon, jonka voit ojentaa sellaisenaan. Tilaa antoisa yllätys lahjaksi tai itsellesi! Et sitoudu muihin tilauksiin.

Kahdesta erilaisesta Yllätyspaketista voit löytää erilaisia kokonaisuuksia. Kulttuurin lisäksi myös urheilun ystäville on valikoitu omat Yllätyspakettinsa. Kysy lisää asiakaspalvelusta tai kilkkaa tästä »