Juhlista rauhaa Kotiinpaluu-kultamitalilla
Saat tilaajalahjaksi kullatun Sodasta rauhaan -muistomitalin!

Suomi astui rauhan aikaan 75 vuotta sitten taisteltuaan kolmessa raskaassa sodassa. Myös taistelut maailmalla hiljenivät samana vuonna. Sotilaiden mielissä välkkyi vain yksi asia: kotiinpaluu. Kyyneleiltä ei säästytty, kun sotilaat saapuivat koteihinsa ja pääsivät vihdoin syleilemään läheisiään tietäen, että taisteluihin ei tarvinnut enää palata.

Juhlista nyt kanssamme rauhan aikaa koskettavalla Kotiinpaluu-kultamitalilla, jonka on suunnitellut suomalainen taiteilija Petri Fills. Saat tilaajalahjaksi uuden kullatun Sodasta rauhaan -muistomitalin!

  • Rauhan aikaa kunnioittava uutuusmitali
  • Puhdasta 99,9 % kultaa
  • Lahjaksi ilmainen Sodasta rauhaan -muistomitali (arvo 22 euroa)
  • Lyöntimäärä vain 750 kappaletta
  • Et sitoudu muihin tilauksiin
  • Hinta vain 129 euroa (maksamme toimituskulut puolestasi)

Kotiinpaluu-kultamitaliin on ikuistettu rintamalta palaava sotilas, joka on juuri saapunut kotitalonsa pihaan. Taivaalla näkyy menneeseen sotaan viittaavia hävittäjiä, jotka muuttuvat rauhaa symboloiviksi kyyhkysiksi. Mitalissa on lisäksi rauhasta kertova teksti, vuosiluku 1945 ja Suomen leijonavaakuna. Mitalin halkaisija on 13,92 mm.

Lahjaksi muistomitali 24 karaatin kultauksella

Kotiinpaluu-kultamitali ja sen mukana lahjaksi tuleva uusi Sodasta rauhaan -muistomitali kunnioittavat itsenäisyytemme puolesta taistelleita ja meille rauhan taanneita sankareita. Myös muistomitali on Petri Fillsin käsialaa – siihen on kuvattu yksinäinen suomalaissotilas katsomassa kohti taivasta, kohti vapautta. Sodasta rauhaan -teema näkyy mitalissa linnuiksi muuttuvina hävittäjinä, ehjäksi muuttuvana siltana ja vehreiksi muuttuvina puina. Mitalin alareunassa on toisen maailmansodan alkamis- ja päättymisvuodet 1939 ja 1945.

Tekniset tiedot
Metalli:
99,9 % kultaa
Halkaisija:
13,92 mm
Paino:
0,5 g
Lyöntivuosi:
2020
Lyöntimäärä:
750 kpl
Suunnittelija:
Petri Fills

Varmista nyt Kotiinpaluu-mitali itsellesi vain hintaan 129 euroa, me maksamme toimituskulut puolestasi. Saat lahjaksi 24 karaatin kultauksella viimeistellyn Sodasta rauhaan -mitalin (arvo 19,95 euroa) etkä sitoudu muihin tilauksiin.

Tilaaminen on täysin turvallista, sillä lähetyksellä on täydellinen 14 päivän palautusoikeus.

Valitse Avarda-lasku ja maksa miten sinulle sopii! 
Kun valitset tilauksen yhteydessä maksutavaksi Avarda-laskun voit tuotteen saapuessa päättää maksatko laskun kerralla vai haluatko jakaa laskun kätevästi osiin. Saat itse vapaasti päättää erien lukumäärän ja suuruuden. Näet maksettavan vähimmäismäärän helposti laskultasi (kuitenkin aina vähintään 8€). Maksamaton osuus siirtyy sinun nimiisi avattavalle tilille, ja voit maksaa ostoksesi joustavasti omaan tahtiin. Tiliasiakkaana saat laskun ja tiliotteen kerran kuussa. Lisätietoja: www.suomenmoneta.fi/verkkokauppa/maksaminen