Ensimmäisestä kuukävelystä 50 vuotta

Alkuperäinen vuoden 1969 hopeadollari vain 19 eurolla!

Sait ensimmäistä kuukävelyä kunnioittavan hopeadollarin mukana tyylikkään keräilykansion – ilman eri veloitusta. Tarjoamme nyt sinulle mahdollisuuden täydentää lahjaksi saamasi näyttävä keräilykansio samaan teemaan kuuluvilla rahoilla ja muistomitaliilla!

Vuonna 1961 presidentti John F. Kennedy ilmoitti juhlavasti, että Yhdysvallat tulisi lähettämään ihmisen Kuuhun vuosikymmenen loppuun mennessä. Presidentti joutui kuitenkin salamurhaajan uhriksi vuonna 1963 ennen kuulennon toteutumista. Poikkeuslain nojalla vuodesta 1964 lähtien alettiin lyödä muistodollaria, joka on yksi maailman halutuimmista keräilyrahoista.

Sinä saat John F. Kennedyn muistodollarin kuulennon vuodelta 1969 nyt tarjoushintaan vain 19 eurolla (norm. 39 euroa)! Me maksamme toimituskulut puolestasi.

Tämä klassikko kannattaa varmistaa omaan kokoelmaan heti!

  • Alkuperäinen John F. Kennedy -dollari kuulennon vuodelta 1969
  • Puolen dollarin rahassa kuuluisa Kennedyn muotokuva
  • Juhlahinta nyt vain 19 euroa – me maksamme toimituskulut.

Tilatessasi J. F. Kennedy -hopeadollarin pääset mukaan uuteen ensimmäistä miehitettyä kuulentoa sekä kuukävelyä ylistävään kokoelmaan Man on the Moon 50-vuotisjuhlakokoelma. Kokoelma on suunniteltu sopimaan täydellisesti tilaajalahjaksi saamaasi keräilykansioon.

Man on the Moon 50-vuotisjuhlakokoelma

Tilatessasi John F. Kennedy -hopeadollarin tältä sivulta saat samalla toimitustakuun Man on the Moon 50-vuotisjuhlakokoelmalle. Kokoelmaan kuuluu yhteensä viisi alkuperäistä Yhdysvaltojen dollariklassikkoa, joiden aiheet koskettavat ensimmäisen avaruuslennon historiaa. Yksi niistä, kysytty Eisenhower-hopeadollari, Sinulla onkin jo hallussasi. Kokoelmaan kuuluu myös muiden muassa vuoden 2019 odotettu hopeinen juhlaraha, jonka Yhdysvallat julkaisee avaruuslennon 50-vuotisjuhlan kunniaksi!

Lisäksi kokoelma sisältää ensimmäistä kuulentoa kunnioittavan hopeapatinoidun Robbins-muistomitalin, joka on toteutettu yhteistyössä Neil Armstrongin perheen kanssa. Mitalin kuvitus on samanlainen kuin alkuperäisessä Apollo 11 lennon kunniaksi valmistetussa mitalissa, jollaisia oli aikanaan mukana myös vuoden 1969 avaruuslennolla. Muistomitaliin on juhlavuoden kunniaksi ja erotuksesi alkuperäisestä mitalista, lisätty alas vuosiluvut 1969-2019 ja lisäksi sisärenkaalla kiertää teksti 50-juhlavuodesta. Tällaista on harvoin saatavilla!

  • Historiallisia Yhdysvaltojen dollareita alkuperäisinä keräilykappaleina.
  • Kokoelman täydentää odotettu vuoden 2019 Yhdysvaltojen juhlaraha, jonka aiheena Apollo 11 -kuulento
  • Varmistat itsellesi myös tavoitellun Apollo 11 -aiheisen hopeapatinoidun Robbins-muistomitalin
  • Lisäksi saat kokoelman edetessä tyylikkään Apollo 11 -hihamerkin.

Kokoelmassa mukana Apollo 11 kuulentoa kunnioittavat Robbins-mitali sekä Apollo 11 hihamerkki.

Tekniset tiedot
Nimellisarvo:
Puoli dollaria
Halkaisija:
30,6 mm
Paino:
11,5 g
Metalli:
40 % hopeaa
Lyöntivuosi:
1969
Lyöntimaa:
Yhdysvallat

Tilaaminen ja keräileminen on helppoa ja turvallista. Saat toimitustakuun täydelliselle viiden rahan ja yhden mitalin kokoelmalle, joka sopii kätevästi yksiin kansiin. Jatkolähetysten hinnat vaihtelevat alkaen 22 euroa + toimituskulut 6,95 euroa / lähetys. Voit jatkaa kokoelman keräilyä joustavasti juuri niin kauan kuin itse haluat. Kaikilla lähetyksillä on 14 päivän palautusoikeus.