Ensimmäisestä kuukävelystä 50 vuotta

Kiehtova hopeadollari tutustumishinnalla!

Astronautti Neil Armstrong otti ihmiskunnan ensiaskeleet Kuun pinnalla vuonna 1969, puoli vuosisataa sitten. Sinä saat nyt historiallista kuukävelyä kunnioittavan hopeadollarin tutustumishintaan vain 22 eurolla (normaalihinta 39 euroa + toimituskulut 6,95 euroa).

  • Ensimmäistä kuukävelyä kunnioittava USAn hopeadollari
  • Lyöty vuosina 1971-1974
  • Keräilijöiden suosimaa parasta proof-laatua

Hopearahassa on ensimmäisen miehitetyn kuulennon, Apollo 11:n tunnus: Kuun pinnalle laskeutuva oliivinoksaa pitelevä kotka, jonka taustalla siintää Maa. Kotka symboloi lennolla käytettyä Eagle-kuumoduulia. Hopearahan toisella puolella on NASAn perustajan, presidentti Eisenhowerin muotokuva.

Tervetuloa mukaan maailmaa muuttaneelle matkalle!
Man on the Moon 50-vuotisjuhlakokoelma

”Tämä on pieni askel ihmiselle mutta suuri askel ihmiskunnalle.” –Neil Armstrong (1969)

Tilatessasi vuoden 1969 kuukävelyä juhlistavan hopeadollarin, lunastat paikkasi jännittävälle avaruusmatkalle uuden Man on the Moon 50-vuotisjuhlakokoelman myötä. Kokoelmaan kuuluu viisi alkuperäistä Yhdysvaltojen dollariklassikkoa, joiden aiheet koskettavat ensimmäisen avaruuslennon historiaa. Yksi niistä on vuoden 2019 odotettu juhlaraha, jonka Yhdysvallat julkaisi avaruuslennon 50-vuotisjuhlan kunniaksi!

Kokoelmaan kuuluu myös Apollo 11:een viittaava hopeapatinoitu Robbins-mitali, jollainen oli aikanaan mukana myös vuoden 1969 avaruuslennolla. Vuonna 2019 lyöty muistomitali mukailee alkuperäistä keräilykappaletta pienimpiä yksityiskohtia myöten. Tällaista on harvoin saatavilla!

  • Neljä historiallista Yhdysvaltojen dollariklassikkoa 
  • Kokoelman täydentää odotettu vuoden 2019 Yhdysvaltojen juhlaraha, jonka aiheena Apollo 11 –kuulento
  • Varmistat itsellesi myös tavoitellun Apollo 11 -aiheisen hopeapatinoidun Robbins-muistomitalin
  • Lisäksi lahjaksi näyttävä keräilykansio, jossa tietoa kuulennon jännittävistä vaiheista

Kokoelmassa mukana Apollo 11:een viittaava Robbins-mitali sekä Apollo 11 hihamerkki.

Tekniset tiedot
Halkaisija:
38,1 mm
Metalli:
40 % hopeaa
Paino:
24,59 g
Lyöntivuosi:
1971 - 1974
Lyöntimaa:
Yhdysvallat

Tilaaminen ja keräileminen on helppoa ja turvallista. Saat toimitustakuun täydelliselle viiden rahan ja yhden mitalin kokoelmalle, joka sopii kätevästi yksiin kansiin. Jatkolähetysten hinnat vaihtelevat alkaen 22 euroa + toimituskulut 6,95 euroa / lähetys. Voit jatkaa kokoelman keräilyä joustavasti juuri niin kauan kuin itse haluat. Kaikilla lähetyksillä on 14 päivän palautusoikeus.