Ensimmäisestä kuukävelystä 50 vuotta

Kiehtova hopeadollari tutustumishinnalla!

Astronautti Neil Armstrong otti ihmiskunnan ensiaskeleet Kuun pinnalla vuonna 1969, puoli vuosisataa sitten. Sinä saat nyt historiallista kuukävelyä kunnioittavan hopeadollarin tutustumishintaan vain 22 eurolla (normaalihinta 39 euroa + toimituskulut 6,95 euroa).

  • Ensimmäistä kuukävelyä kunnioittava USAn hopeadollari
  • Lyöty vuosina 1971-1974
  • Keräilijöiden suosimaa parasta proof-laatua

Hopearahassa on ensimmäisen miehitetyn kuulennon, Apollo 11:n tunnus: Kuun pinnalle laskeutuva oliivinoksaa pitelevä kotka, jonka taustalla siintää Maapallo. Kotka symboloi lennolla käytettyä Eagle-kuumoduulia. Hopearahan toisella puolella on NASAn perustajan, presidentti Eisenhowerin muotokuva.

Tervetuloa mukaan maailmaa muuttaneelle matkalle!
Man on the Moon 50-vuotisjuhlakokoelma

”Tämä on pieni askel ihmiselle mutta suuri harppaus ihmiskunnalle.” –Neil Armstrong (1969)

Kun tilaat kuukävelyä juhlistavan hopeadollarin, lunastat paikkasi jännittävässä Man on the Moon 50-vuotisjuhlakokoelmassa. Siihen kuuluu viisi alkuperäistä Yhdysvaltojen dollariklassikkoa, joiden aiheet koskettavat ensimmäisen avaruuslennon historiaa. 

Lisäksi kokoelma sisältää ensimmäistä kuulentoa kunnioittavan hopeapatinoidun Robbins-muistomitalin, joka on toteutettu yhteistyössä Neil Armstrongin perheen kanssa. Mitalin kuvitus on samanlainen kuin alkuperäisessä Apollo 11 lennon kunniaksi valmistetussa mitalissa, jollaisia oli aikanaan mukana myös vuoden 1969 avaruuslennolla. Muistomitaliin on juhlavuoden kunniaksi ja erotuksesi alkuperäisestä mitalista, lisätty alas vuosiluvut 1969-2019 ja lisäksi sisärenkaalla kiertää teksti 50-juhlavuodesta. 

  • Viisi historiallista Yhdysvaltojen dollariklassikkoa 
  • Varmistat itsellesi myös tavoitellun Apollo 11 -aiheisen hopeapatinoidun Robbins-muistomitalin sekä Apollo 11 hihamerkin
  • Lisäksi lahjaksi näyttävä keräilykansio, jossa tietoa kuulennon jännittävistä vaiheista
  • Tällaista on harvoin saatavilla – tilaa heti omasi!

Kokoelmassa mukana Apollo 11 kuulentoa kunnioittavat Robbins-mitali sekä Apollo 11 hihamerkki.

Tekniset tiedot
Halkaisija:
38,1 mm
Metalli:
40 % hopeaa
Paino:
24,59 g
Lyöntivuosi:
1971 - 1974
Lyöntimaa:
Yhdysvallat
Lyöntimäärä:
8 397 090

Tilaaminen ja keräileminen on helppoa ja turvallista. Saat toimitustakuun täydelliselle viiden rahan ja yhden mitalin kokoelmalle, joka sopii kätevästi yksiin kansiin. Jatkolähetysten hinnat vaihtelevat alkaen 22 euroa + toimituskulut 6,95 euroa / lähetys. Voit jatkaa kokoelman keräilyä joustavasti juuri niin kauan kuin itse haluat. Kaikilla lähetyksillä on 14 päivän palautusoikeus.