Kympillä kympin kunniaksi

München 1972 -keräilymitali palaa muistoissa Münchenin kesäolympialaisiin ja kisojen suomalaissankareihin.

50 vuotta sitten koettu draaman kaari 10 000 metrin juoksussa on jättänyt lähtemättömän jäljen suomalaisten mieliin.

Kuuluisaa kympin juoksua juhlitaan viikonlopun ajan kympillä!

Kullattuun mitaliin on kuvattu Münchenin kaksinkertainen olympiavoittaja Lasse Virén. Autenttinen kuva-aihe on toteutettu digitaalisena väriviimeistelynä. Mitalin kääntöpuolta koristaa Suomen Olympiakomitean virallinen tunnus.

  • Aito 24 karaatin kultaus
  • Valmistettu yhteistyössä Suomen Olympiakomitean kanssa
  • Yksinoikeudella Suomen Monetan asiakkaille
  • Enimmäislyöntimäärä vain 5 000 kappaletta

Huom! Kullatun München 1972 -mitalin hinta 10 euroa on voimassa vain su 11.9.2022 klo 23.59 saakka (normaalisti 32 euroa + toimituskulut 6,95 euroa).

 

Lähde sinäkin Pohjoisen tähtien mukaan ja tilaa nyt kullattu mitali kuuluisan kympin kunniaksi vain 10 eurolla!

München 1972 -keräilymitalin myötä saat toimitustakuun Pohjoisen tähdet -kokoelman muille mitaleille, joita ovat mm. Innsbruck 1964, Sarajevo 1984, sekä Calgary 1988. Suomen Olympiakomitean kanssa yhteistyössä toteutettu kokoelma kertaa suomalaisittain merkittäviä olympialaisia ja kunnioittaa menestyneitä urheilusankareitamme. Jatkolähetysten hinnat ovat 32 euroa + toimituskulut 6,95 euroa.

Kokoelmaan kuuluu yhteensä kuusi mitalia, joissa on autenttiset kuva-aiheet digitaalisella valokuvapainatuksella. Mitaleiden mukana saat olympialaisiin liittyviä nostalgisia historiatietoja ja kiehtovia tarinoita. Lisäksi saat tilaajalahjana kolmannen lähetyksen mukana Pohjoisen tähdet Peking 2022 -mitalin!

Tekniset tiedot
Metalli:
CuNi
Viimeistely:
24 karaatin kultaus
Halkaisija:
39 mm
Paino:
29 g
Lyöntimäärä:
5 000 kpl
Erikoispiirre:
Digitaalinen väriviimeistely

Helppoa ja turvallista!

Keräilysi on täysin turvallista, sillä jokaisella lähetyksellä on 14 päivän palautusoikeus ja voit jatkaa keräilyä niin pitkään kuin itse haluat. Saat München 1972 -mitalin terikoistarjouksena vain 10 euroa (normaalisti 32 euroa + toimituskulut 6,95 euroa). Me maksamme toimituskulut puolestasi! Pääset samalla kätevästi ja helposti mukaan Pohjoisen Tähdet -kokoelmaan. Kokoelmaan kuuluu yhteensä kuusi kullattua mitalia. Jatkolähetysten hinta on 32 euroa + toimituskulut 6,95 euroa. 

Viisi syytä tilata nyt!

  1. Keräilykokoelma urheilusankareistamme
  2. Ensimmäinen mitali ETUHINTAAN
  3. ILMAINEN keräilykansio tilaajalahjana
  4. Saatavilla VAIN Suomen Monetasta
  5. TILAAJALAHJAKSI Pohjoisen tähdet Peking 2022 -mitali

Valitse lasku ja maksa miten sinulle sopii! 
Kun valitset tilauksen yhteydessä maksutavaksi Avarda-laskun voit tuotteen saapuessa päättää maksatko laskun kerralla vai haluatko jakaa laskun kätevästi osiin. Saat itse vapaasti päättää erien lukumäärän ja suuruuden. Näet maksettavan vähimmäismäärän helposti laskultasi (kuitenkin aina vähintään 8€). Maksamaton osuus siirtyy sinun nimiisi avattavalle tilille, ja voit maksaa ostoksesi joustavasti omaan tahtiin. Tiliasiakkaana saat laskun ja tiliotteen kerran kuussa. Lisätietoja: www.suomenmoneta.fi/verkkokauppa/maksaminen