Maailman pienet kultarahat -kokoelma

Laulujoutsen -kultaraha

Maailman pienet kultarahat -kokoelma

Arvostele ensimmäisenä!

0
  • Kultapitoisuus 99,99 %
  • Lyöntimäärä vain 1 000 kpl!
  • Kuva-aiheena Suomen kansallislintu ja Suomen kartta
  • Tyyppi: Kokoelmatuote
  • Saatavilla oleva määrä: Vielä saatavilla
Hinta: 69,00 €

Suomen kansallislintu laulujoutsen kultarahassa!

Kansallislintumme laulujoutsen on lyöty satavuotiaan Suomen juhlavuoden kunniaksi näyttävään kultarahaan. Saat aidon kultarahan nyt edulliseen tutustumishintaan vain 69 eurolla – me maksamme toimituskulut puolestasi.

Puhtaasta kullasta muotoiltu Laulujoutsen-kultaraha kunnioittaa Suomen merkittävää kansallissymbolia. Kultarahassa komea lintu nousee vedestä siipiään levittäen. Takana hahmottuu itsenäisen Suomen kartta.

  • Aito kultaraha – puhdasta 99,99 % kultaa!
  • Erittäin pieni lyöntimäärä vain 1 000 kappaletta
  • Parasta proof-keräilylaatua

Aitoa kultaa maltilliseen hintaan

Tilatessasi Laulujoutsen-kultarahan saat samalla toimitustakuun Maailman pienet kultarahat -kokoelmalle. Pienten kultarahojen keräilysarja sisältää aitoja kultarahoja eri aiheilla. Mukana on sekä suomalaisia huippuhetkiä että kansainvälisesti kiinnostavia henkilöitä ja tapahtumia.

Kaikki kokoelman rahat ovat puhdasta kultaa ja näyttävää proof-keräilylaatua. Kultakokoelman keräileminen on Sinulle helppoa ja kätevää, sillä saat lähetyksiä suoraan kotiisi noin kerran kuussa. Lähetysten hinnat vaihtelevat saatavuuden mukaan (toimituskulut 6,95 euroa lisätään).

Keräileminen on myös turvallista, sillä saat jatkaa kokoelman keräilemistä juuri niin kauan kuin itse haluat. Lisäksi kaikilla tuotteilla on 14 päivän ilmainen palautusoikeus.

  • Saat kätevän keräilykansion ja muut kokoelman oheisuotteet täysin ilmaiseksi.
  • Pääset keräilemään aitoa kultaa edullisesti ja helposti – ja saat samalla parhaat keräilijän etumme!

Tätä kultarahaa on valmistettu vain erittäin pieni 1 000 kappaleen erä. Tilaa omasi heti!

Lähetyksen hinta on 69 euroa. Me maksamme toimituskulut puolestasi. Saat tilatessasi toimitustakuun myös Maailman pienet kultarahat -kokoelmalle. Lähetyksellä on 14 päivän täysi palautusoikeus.

Hinta: 69 euroa (me maksamme toimituskulut)

Hinta:69,00 €
Tekniset tiedot
Julkaisija:
Niuen saarivaltio
Julkaisuvuosi:
2018
Materiaali:
99,9 % kultaa
Nimellisarvo:
5 Uuden-Seelannin dollaria
Halkaisija:
11 mm
Paino:
0,5 g
Lyöntimäärä:
1 000 kpl
Laatu:
Proof

Tilaamalla Laulujoutsen-kultarahan pääset mukaan suosittuun Maailman pienet kultarahat -kokoelmaan. Kaikki kokoelman rahat ovat aitoa kultaa ja näyttävää proof-keräilylaatua. Pääset keräilemään omaa kultakokoelmaa kätevästi, sillä saat lähetyksiä suoraan kotiisi noin kerran kuussa. Lähetysten hinnat vaihtelevat saatavuuden mukaan (toimituskulut 6,95 euroa lisätään). Jatkat kokoelmaa joustavasti juuri sen aikaa kuin itse haluat.

Saat kätevän keräilykansion ja muut kokoelman oheisuotteet täysin ilmaiseksi tilaajalahjaksi. Kaikilla tuotteillamme on myös turvallinen 14 päivän palautusoikeus.