Michael Jordan -hopearaha

Legends of Sports by Sidney Maurer

Michael Jordan -hopearaha

Arvostele ensimmäisenä!

0
 • Sid Maurerin taideteos väripainatuksena
 • Puhdasta 99,9 % hopeaa ja parasta proof-laatua
 • Lyöntimäärä vain 10 000 kappaletta!
 • Tyyppi: Yksittäistuote
 • Saatavilla oleva määrä: Vielä saatavilla
Hinta: 99,00 €

Koripallon moninkertainen mestari ja monien urheilijoiden esikuva Michael Jordan on saanut nyt oman hopearahan, jonka viimeistelee kuuluisa Sid Maurerin muotokuva – taidokkaalla väripainatuksella!

 

Tämä väripainatuksella viimeistelty hopearaha kiinnostaa keräilijöitä ympäri maailman. Suomessa on saatavilla vain erittäin pieni erä, joten tilaa omasi heti!

 • Aitoa 99,9 % hopeaa
 • Parasta proof-keräilylaatua
 • Väripainatuksena Sid Maurerin muotokuva Jordanista
 • Näyttävä keräilyrasia ja alkuperäinen aitoustodistus
 • Lyöntimäärä vain 10 000 kpl – Suomessa erittäin pieni erä!

Yhdysvaltalainen Michael Jordan donkkasi itsensä maailman huipulle upean ammattilaisuransa aikana. NBA:n mestaruuden kuusinkertainen voittaja pelasi suurimman osan urastaan Chicago Bullsissa ja oli yksi koripallomaailman ehdottomista kärkinimistä 1990-luvulla. Hän ansaitsi yhdessä Yhdysvaltojen maajoukkueen kanssa kaksi olympiakultaa ja pitää edelleen hallussaan lukuisia ennätyksiä.

 • Aidossa hopearahassa näyttävä 38,61 mm:n halkaisija!

Sid Maurerin (1926–2017) upeat muotokuvat urheilun, musiikin, elokuvamaailman ja politiikan tähtihenkilöistä ovat maailmankuuluja. Maurer työskenteli uransa aikana myös Andy Warholin kanssa. Sid Maurerin muotokuvaan pääseminen on tunnustus merkittävästä urasta.

 

Tilaa heti puhtaaseen 99,9 % hopeaan lyöty keräilykappale Sid Maurerin taidekuvalla varustettuna! Näyttävä väripainatus nostaa urheilulegendan muotokuvan esiin hopearahasta, jota täydentää koripallon kuviointi. Mukana saat mustan, kullanvärisillä kuvioilla koristellun keräilykotelon, alkuperäisen aitoustodistuksen ja suomenkielisen saatekirjeen.

 

Saat hopeisen keräilyrahan hintaan 99 euroa (+ toimituskulut 6,95 euroa). Et sitoudu muihin tilauksiin. Saatavilla on vain pieni erä – tilaa heti tältä sivulta, omaan kokoelmaan tai lahjaksi!

Hinta:99,00 €
Tekniset tiedot
Metalli:
99,9 % hopeaa
Nimellisarvo:
5 dollaria
Laatu:
Proof
Halkaisija:
38,61 mm
Paino:
1 unssi
Lyöntivuosi:
2018
Julkaisija:
Salomon-saaret
Lyöntimäärä:
10 000 kpl
Tunnuspuoli:
Sid Maurerin Michael Jordan -muotokuva väripainatuksella, koripallon kuviointia, teksti LEGENDS OF SPORTS BY SID MAURER ja urheilu-uraa kunnioittava tähti.
Arvopuoli:
Kuningatar Elisabet II:n muotokuva, merkinnät hopeapitoisuudesta ja painosta (1 oz / Ag .999) ja julkaisijamaan tekstit vuosilukuineen (2018).

Mukana saat mustan, kullanvärisillä kuvioilla koristellun keräilykotelon, alkuperäisen aitoustodistuksen ja suomenkielisen saatekirjeen.