Lapin taikaa ja revontulia kullatussa mitalissa
Viimeistelty näyttävällä väripainatuksella

Lapissa riittää ihailtavaa ympäri vuoden. Kesä tuo tullessaan yöttömän yön, syksy kauniin ruskan. Näin talvella hanget ovat korkeat, revontulet loimuavat taivaalla ja pakkanen muuttaa vesiputouksetkin jääputouksiksi. Lappi lumoaa kävijänsä aina, oli vuodenaika mikä tahansa.

Suomen Lappi on aiheena uudessa väripainetussa ja kullatussa mitalissa, jonka saat tutustumisetuna puoleen hintaan!

  • Lappi ja revontulet -uutuusmitali
  • Aito 24 karaatin kultaus
  • Yksityiskohtainen väripainatus
  • Rajoitettu lyöntimäärä
  • Saatavilla vain Suomen Monetan kautta
  • Mitalin hinta vain 14,50 euroa – säästät 50 % (norm. 29 euroa, maksamme toimituskulut puolestasi)!

Lappi ja revontulet -mitaliin on ikuistettu perinteikäs kuksa, josta kelpaa nauttia nuotiolla keitettyä pannukahvia tunturimaisemia ihaillessa. Kuksan taustalla näkyvät taivaalla tanssivat revontulet. Revontulien suomenkielinen nimi juontuu vanhasta uskomuksesta, jonka mukaan tulikettu lennättää kipinöitä taivaaseen piiskatessa hännällään lumihankea.

Sydämeltään Suomalainen
- meidän suomalaisten omat mitalit!

Meillä suomalaisilla on monta asiaa, joista voimme olla ylpeitä ja joista meidät tunnetaan maailmalla. Sydämeltään Suomalainen -mitalikokoelma kerää nämä asiat yhteen hienoksi kokonaisuudeksi, todelliseksi ylistykseksi suomalaisuudelle! Pääset kokoelman kerääjäksi tilaamalla uuden Lappi ja revontulet -mitalin.

Jokaisen Sydämeltään Suomalainen -mitalin etusivulla on varsinaisen kuva-aiheen ympärillä kullanhohtoinen kehys, joka koostuu kansalliskukastamme kielosta ja SUOMI – FINLAND -tekstistä. Mitaleiden yhteisellä takasivulla on kokoelman nimi, Suomen kartta, Suomen vaakunaleijona sekä kalliota mukaileva taustakuvio. Mitaleissa on väripainatus ja kultaus – aiheiksi ovat päässeet mm. luonto, urheilu ja kansalliset ominaispiirteemme.

Saat ensimmäisen lähetyksen mukana lahjaksi juuri tätä kokoelmaa varten suunnitellun kansion, jossa voit säilyttää sekä mitaleita että niiden aitoustodistuksia. 

Hyödynnä tutustumisetusi ja tilaa nyt!

Tekniset tiedot
Metalli:
Cu/Ni
Viimeistely:
24 karaatin kultaus ja väripainatus
Halkaisija:
38,60 mm
Paino:
26 g
Lyöntimäärä:
max 10 000 kpl

Saat kokoelman aloittavan Lappi ja revontulet -mitalin vain hintaan 14,50 euroa, me maksamme toimituskulut puolestasi. Jatkossa saat uuden Sydämeltään Suomalainen -mitalin yhden kerrallaan noin kuukauden välein hintaan 29 euroa (+ toimituskulut 6,95 euroa) kappale. Saat kokoelman ensimmäisessä lähetyksessä lahjaksi suomalaisuutta esittelevän säilytyskansion.

Voit tutustua kullattuihin mitaleihin aina rauhassa, sillä jokaisella lähetyksellä on 14 päivän palautusoikeus. Lisäksi voit jatkaa keräämistä juuri niin kauan kuin itse haluat.