Kokoelmasi kruunuksi:
Maailmanmestaruus 2019 -kultaharkko

Mikä täydentäisikään keräilykansiosi paremmin kuin maailmanmestaruutta juhlistava kultaharkko! Huikeaa saavutusta kunnioittava aito 99,99 % kultaharkko on valmistettu yhteistyössä Suomen Jääkiekkoliitto ry:n kanssa. 

  • Kultaharkkoa on lyöty vain 500 kappaletta.
  • Kultaharkkoon on kuvattu Suomen vaakunaleijona juuri sellaisena, kuin se esiintyy nykyisen maajoukkueen pelipaidoissa.
  • Kuva-aihetta täydentää Bratislavan MM-finaaliottelun päivämäärä ja tulos: Suomen Leijonat kaatoivat nimivahvan Kanadan 26.5.2019 luvuin 3–1.

Sinulla on valmiiksi jääkiekko-aiheinen kansio: kruunaa se hyvissä ajoin todellisella keräilyhelmellä. Toimi heti, sillä kokoelman keräilijöille varattuja numeroituja kultaharkkoja on vain 500 kappaletta!

Yhteistyöllä menestykseen

Leijonien päävalmentaja Jukka Jalonen luotsasi Suomen maailmanmestaruuteen jo toista kertaa. Hän valitsi mukaan pelaajia, jotka olivat valmiit sitoutumaan pitkään leiritykseen. MM-kisoissa oli mukana peräti 18 ensikertalaista! 

Joukkueessa jokainen täytti paikkansa komealla tavalla. Suurinta julkisuutta saivat kapteeni Marko-Mörkö Anttila, nuorisotähti Kaapo Kakko, maalivahti Kevin Lankinen sekä All Star hyökkääjäksi valittu Mikko Lehtonen. Tärkeitä maaleja laukoivat myös Sakari Manninen ja Harri Pesonen.

Hinta: 395,00 euroa, Suomen Moneta maksaa toimituskulut puolestasi

Kampanjan kokonaistuotosta ohjataan osa suomalaisen jääkiekon hyväksi.

Maailmanmestarijoukkueen kapteeni Marko "Mörkö" Anttila pelasi kisoissa numerolla 12. Anttila on signeerannut ainoastaan 12 harkon aitoustoditukset. Tämä on yksi niistä.
Tekniset tiedot
Metalli:
99,99 % kultaa
Mitat:
14 x 24 mm
Paino:
2,5 g
Lyöntivuosi:
2019
Lyöntimäärä:
500 kpl
Erikoispiirre:
Numerointi