Kaikkien aikojen Leijona-kapteeni Saku Koivu uutuusmitalissa

Mitaliin on kuvattu Leijonien pitkäaikaisin kapteeni Saku Koivu. Autenttinen kuva-aihe on toteutettu digitaalisena väriviimeistelynä. Mitalin kääntöpuolta koristaa Suomen leijonavaakuna ja kahdeksan leijonalegendan pelinumerot. Tyylikäs rutenium-viimeistely tuo kuva-aiheen näyttävästi esiin.

  • Aito 24 karaatin osakultaus
  • Yhteistyössä Suomen Jääkiekkoliiton kanssa
  • Yksinoikeudella Suomen Monetan asiakkaille

Kampanjahinta 14,50 euroa – säästät 60 % (normaalisti 39 euroa + toimituskulut 6,95 euroa). Voimassa vain 25.6.2021 saakka. Tilaa omasi nyt!

Tilaajalahjaksi keräilykansio!

Saku Koivu -mitalin myötä saat toimitustakuun uudelle Leijonalegendat-kokoelmalle, johon kuuluu yhteensä kahdeksan Suomen Jääkiekkoliiton kunnioittamaa pelaajaa – osakullattuun mitaliin ikuistettuna.

Voit säilyttää mitalit tyylikkäässä keräilykansiossa, jonka postitamme tilaajalahjana Saku Koivu -mitalin kanssa. Jatkolähetysten hinnat ovat 29 euroa + toimituskulut 6,95 euroa. (Norm. 39 euroa + toimituskulut 6,95 euroa.)

Tekniset tiedot
Materiaali:
CuNi
Viimeistely:
24 karaatin osakultaus
Halkaisija:
39 mm
Paino:
28 g
Lyöntimäärä:
5 000 kpl / kuva-aihe
Julkaisuvuosi:
2020
Erityispiirre:
Rutenium-käsittely

Suomalaisen jääkiekkoilun legendat samojen kansien välissä

Leijonalegendat-mitalikokoelmaan on valittu kahdeksan pelaajaa, joiden pelinumeroita Suomen Jääkiekkoliitto on kunnioittanut ja jotka on lisäksi aateloitu Kansainvälisen Jääkiekkoliiton Hall of Fame -kunniagalleriaan.

Näiden pelaajien huikeisiin tarinoihin pääset tutustumaan Leijonalegendat-kokoelman myötä:

Raimo Helminen, Timo Jutila, Saku Koivu, Jari Kurri, Jere Lehtinen,
Ville Peltonen, Teemu Selänne ja Kimmo Timonen.

Helppoa ja turvallista!

Keräilysi on täysin turvallista, sillä jokaisella lähetyksellä on 14 päivän palautusoikeus, ja voit jatkaa keräilyä niin pitkään kuin itse haluat. Jatkolähetysten hinta on 29 euroa + toimituskulut 6,95 euroa.

Neljä syytä tilata nyt!

  1. 60 % TUTUSTUMISETU
  2. 24 karaatin OSAKULTAUS
  3. ILMAINEN keräilykansio tilaajalahjana
  4. TÄYDELLINEN 14 päivän palautusoikeus

Valitse Avarda-lasku ja maksa miten sinulle sopii! 
Kun valitset tilauksen yhteydessä maksutavaksi Avarda-laskun voit tuotteen saapuessa päättää maksatko laskun kerralla vai haluatko jakaa laskun kätevästi osiin. Saat itse vapaasti päättää erien lukumäärän ja suuruuden. Näet maksettavan vähimmäismäärän helposti laskultasi (kuitenkin aina vähintään 8€). Maksamaton osuus siirtyy sinun nimiisi avattavalle tilille, ja voit maksaa ostoksesi joustavasti omaan tahtiin. Tiliasiakkaana saat laskun ja tiliotteen kerran kuussa. Lisätietoja: www.suomenmoneta.fi/verkkokauppa/maksaminen