Leijonalegenda nro 8: Teemu Selänne uutuusmitalissa
Yhteistyössä Suomen Jääkiekkoliiton kanssa

Mitaliin on kuvattu yksi kaikkien aikojen menestyneimmistä jääkiekkoilijoistamme, Teemu Selänne. Autenttinen kuva-aihe on toteutettu digitaalisena väriviimeistelynä. Mitalin kääntöpuolta koristaa Suomen leijonavaakuna ja kahdeksan leijonalegendan pelinumerot. Tyylikäs rutenium-viimeistely tuo kuva-aiheen näyttävästi esiin.

  • Aito 24 karaatin osakultaus, digitaalinen väriviimeistely ja rutenium-käsittely
  • Valmistettu yhteistyössä Suomen Jääkiekkoliiton kanssa
  • Yksinoikeudella Suomen Monetan asiakkaille
  • Lyöntimäärä vain 5 000 kappaletta

Tutustumishinta 19,50 euroa – säästät 50 % (normaalisti 39 euroa + toimituskulut 6,95 euroa).

Teemu Selänteen ura hakee vertaistaan – kaikki urheilulajit mukaan lukien. Hän pelasi uskomattoman korkealla tasolla koko 25-vuotisen uransa. Leijonapaidan kantaminen oli Selänteelle aina suuri kunnia. Hän edusti Suomea huikeat kuusi kertaa olympialaisissa, viisi kertaa MM-kisoissa, kaksi kertaa World Cupissa sekä kerran Kanada Cupissa.  

Tilaajalahjaksi keräilykansio!

Teemu Selänne -mitalin myötä saat toimitustakuun Leijonalegendat-kokoelmalle, johon kuuluu kahdeksan Suomen Jääkiekkoliiton kunnioittamaa ja Kansainvälisen Jääkiekkoliiton (IIHF) aateloimaa pelaajaa. Tämän lisäksi saat kokoelman toisen lähetyksen mukana upean Suomalainen jääkiekko 90 vuotta -juhlamitalin (arvo 29 euroa), jossa on näyttävä mustarodinoitu pinta. 

Voit säilyttää tyylikkäästi viimeistellyt mitalit teemaan sopivassa keräilykansiossa, jonka postitamme tilaajalahjana Teemu Selänne -mitalin kanssa. Jatkolähetysten hinnat ovat 39 euroa + toimituskulut 6,95 euroa.

Tekniset tiedot
Materiaali:
CuNi
Viimeistely:
24 karaatin osakultaus, tumma rutenium
Halkaisija:
39 mm
Paino:
28 g
Lyöntivuosi:
2020-2021
Lyöntimäärä:
5 000 kpl

Suomalaisen jääkiekkoilun legendat samojen kansien välissä

Leijonalegendat-mitalikokoelmaan on valittu kahdeksan pelaajaa, joiden pelinumeroita Suomen Jääkiekkoliitto on kunnioittanut ja jotka on lisäksi aateloitu Kansainvälisen Jääkiekkoliiton Hall of Fame -kunniagalleriaan. Näiden pelaajien huikeisiin tarinoihin pääset tutustumaan Leijonalegendat-kokoelman myötä.

Raimo Helminen, Timo Jutila, Saku Koivu, Jari Kurri, Jere Lehtinen,
Ville Peltonen, Teemu Selänne ja Kimmo Timonen.

Helppoa ja turvallista!

Keräilysi on täysin turvallista, sillä jokaisella lähetyksellä on 14 päivän palautusoikeus, ja voit jatkaa keräilyä niin pitkään kuin itse haluat. Jatkolähetysten hinta on 39 euroa + toimituskulut 6,95 euroa.

Neljä syytä tilata nyt!

  • Ensimmäinen mitali ETUHINTAAN -50 %
  • 24 karaatin OSAKULTAUS ja rutenium-viimeistely
  • ILMAINEN keräilykansio tilaajalahjana
  • TÄYDELLINEN 14 päivän palautusoikeus