Suomalaista Tunturikultaa kauniissa korussa

Syyskuussa tuli kuluneeksi tasan 150 vuotta siitä, kun Lapista löydettiin kultaa ensimmäisen kerran. Sen kunniaksi tarjoamme vain kanta-asiakkaillemme tuntuvan 50 euron alennuksen suomalaisesta design-kaulakorusta. Lemmenjoen Sydän -kaulakoru on ikimuistoinen lahja, joka sisältää aitoa suomalaista kultaa suoraan Lapin luonnosta!

Lemmenjoen Sydän -kaulakoru kertoo ikiaikaista tarinaa Lapin luonnosta. Pienet kultasydämen keskelle asetellut ”kivet” muodostavat pienen puron, jollaisen voi nähdä virtaavan Lemmenjoen varrella. Yksi kivistä on almandiinigranaattia, joka on kaivettu Ravadaskönkäältä Lemmenjoen kansallispuistosta.

  • Sydämen muotoinen kaulakoru aitoa 91,6 % kultaa
  • Yksi kivi on Lemmenjoelta kaivettu almandiinigranaatti
  • Valmistanut Kultakeskus Oy – vain 200 kappaletta!
  • Mukana tyylikäs musta nahkanyöri ja säilytysrasia

Suomalaista Tunturikultaa sisältävä Lemmenjoen Sydän -kultakoru on valmistettu kotimaisena kultasepäntyönä Hämeenlinnan Kultakeskus Oy:ssä. Kulta on kaivettu ekologisesti, perinteitä sekä Suomen arvokasta luontoa ja pohjoista maisemaa kunnioittaen. Korun mukana tulee yksilöllisesti numeroitu aitoustodistus. Koru toimitetaan säilytysrasiassa.

Lunasta heti kanta-asiakkaan etusi niin säästät korun hinnasta tasan 50 euroa! Saat korun hintaan 845 euroa (norm. 895 euroa). Me maksamme toimituskulut. 

Aitoa suomalaista kultaa sisältävä Lemmenjoen Sydän -kaulakoru on ikimuistoinen lahjaidea. Tee tilauksesi heti, sillä tarjous on voimassa vain sunnuntaihin 2.11. asti!

Tekniset tiedot
Metalli:
91,6 % kultaa
Julkaisuvuosi:
2018
Valmistusmäärä:
200 kpl
Valmistusmaa:
Suomi
Valmistuttaja:
Kultakeskus Oy, Hämeenlinna
Erikoispiirre:
1 kivi almandiinigranaattia