Siniristilippumme kullatussa mitalissa

Suomen siniristilippu täyttää vuonna 2018 tasan 100 vuotta. Arvokkaan kansallisen symbolimme kunniaksi on julkaistu uusi suomalaisuuden symboleja, Suomineitoa ja Suomenlippua kunnioittava juhlamitali, joka on viimeistelty aidolla 24 karaatin kultauksella!

  • 100-vuotias siniristilippu ja Suomen neito aidolla 24 karaatin kultauksella
  • 24 karaatin kultaus ja tarkka väritekniikka tuovat mitalin arvokkaan kuva-aiheen upeasti esille
  • Vain 10 000 kappaletta – Rajoitetusti saatavilla vain Suomen Monetasta
  • Tärkeimmät suomalaisuuden symbolit – näyttävä Suomen Leijona kruunaa juhlalyönnin

Kuva-aiheessa näkyy Suomineito ja leijona, ja niiden taustalla hulmuaa väritekniikalla toteutettu sinivalkoinen Suomen lippu. Mitali on saatavilla rajoitetusti vain Suomen Monetasta. Huomaathan,  että uuden juhlamitalin toimitukset alkavat kesäkuun 2018 lopussa.

Hinta: 14,90 euroa (me maksamme toimituskulut puolestasi)!

Tilatessasi Suomenlippua ja Suomineitoa kunnioittavan keräilymitalin saat toimitustakuun Kansakuntamme Suomi -keräilykokoelmalle. Pääset keräämään myös muita suomalaisuuden symboleita näyttävissä mitaleissa, joista jokainen on viimeistelty laadukkaalla väripainatuksella ja aidolla 24 karaatin kultauksella.

Saat jokaisen mitalin mukana asiantuntevaa tietoa symboleiden historiasta ja merkityksestä. Tiedätkö esimerkiksi, miksi Suomen kansallissymboli on leijona? Omat mitalinsa ovat saaneet niin Suomen vaakunaleijona, Suomen lippu kuin C. G. E. Mannerheimikin. Kansakuntamme Suomi -kokoelma sisältää Suomen tärkeimmät kansallissymbolit yksissä kansissa!

Tekniset tiedot
Halkaisija:
33 mm
Paino:
19 g
Materiaali:
Kuparinikkeli
Erikoispiirre:
24 karaatin kultaus

Saat ilmaiseksi tilaajalahjaksi kätevän sinivalkoisen keräilykansion, johon voit kerätä kokoelman mitalit. Saat lähetyksiä jatkossa kotiisi noin 1 kk välein. Yhden jatkolähetyksen hinta on 22 euroa (+ toimituskulut 6,95 euroa).

Kun tilaat nyt, takaamme sinulle täydellisen mitalikokoelman Suomen kansallissymboleita. Voit jatkaa keräilyä Sinulle sopivan ajan. Lisäksi saat aina tutustua rauhassa, sillä kaikilla lähetyksillämme on täysi 14 päivän palautusoikeus.

Tilatessasi juhlamitalin saat toimitustakuun Kansakuntamme Suomi -kokoelmalle, joka sisältää Suomen kansallissymboleita kullatuissa mitaleissa. Seuraavissa lähetyksissä pääset tutustumaan esim. C. G. E. Mannerheimiin ja Suomen vaakunaleijonaan. Jatkolähetysten hinta on 22 euroa (+ toimituskulut 6,95 euroa) ja ne toimitetaan noin kuukauden välein. Saat ilmaiseksi tilaajalahjaksi myös keräilykansion. Kokoelmassa on yhteensä 8 lähetystä. Kaikilla lähetyksillämme on täysi 14 päivän palautusoikeus.

Kansakuntamme Suomi -keräilykokoelma