Täydennä lahjaksi saamasi kansio näyttävillä mitaleilla!

100-vuotiasta siniristilippuamme, Suomi-neitoa ja Suomen leijonaa kunnioittava kullattu mitali on näyttävä lisä Suomen lippu 100 vuotta -juhlamitalin kera saamaasi säilytyskansioon.

  • Mitalissa on 24 karaatin kultaus sekä näyttävä väripainatus.
  • Kuva-aiheen taustalla hulmuaa sinivalkoinen 100-vuotias Suomen lippu.
  • Varmista itsellesi heti – vain 10 000 kappaletta saatavilla!

Tilaa oma Suomen Lippu ja itsenäisyys -mitalisi tästä hintaan 14,90 euroa (me maksamme toimituskulut puolestasi). Mitalin normaalihinta on 22 euroa (+ toimituskulut 6,95 euroa), kun tilaat nyt säästät lähes 50 %! Saat samalla toimitustakuun Kansakuntamme Suomi -kokoelmalle.

Suomen tärkeimmät kansallissymbolit yksissä kansissa!

Kuuluisa Lex-veistos Suomi-neitoineen löytyy Presidentinlinnasta, Senaatintorin keskeltä sekä Säätytalosta. Suomalaisuuden symbolit kunnioittavat itsenäistä ja vapaata kotimaata kansakuntamme paraatipaikoilla.

Kansakuntamme Suomi -keräilykokoelma esittelee suomalaisuuden symboleita näyttävissä mitaleissa, joista jokainen on viimeistelty laadukkaalla väripainatuksella ja aidolla 24 karaatin kultauksella.

Saat jokaisen mitalin mukana asiantuntevaa tietoa symboleiden historiasta ja merkityksestä. Tiedätkö esimerkiksi, miksi Suomen kansallissymboli on leijona? Omat mitalinsa ovat saaneet niin Suomen vaakunaleijona, Helsingin olympialaiset 1952 kuin C. G. E. Mannerheimikin.

Hinta: 14,90 euroa (me maksamme ensimmäisen lähetyksen toimituskulut puolestasi)

Tekniset tiedot
Metalli:
Kuparinikkeli
Kultaus:
24 karaattia
Halkaisija:
33 mm
Paino:
17,95 g
Lyöntimäärä:
10 000 kpl

Suomen Lippu ja itsenäisyys -mitali hintaan 14,90 euroa (me maksamme toimituskulut puolestasi)! Saat samalla toimitustakuun Kansakuntamme Suomi -kokoelmalle.

Se esittelee myös muita suomalaisuuden symboleita näyttävissä mitaleissa, joista jokainen on viimeistelty laadukkaalla väripainatuksella ja aidolla 24 karaatin kultauksella. Saat jokaisen mitalin mukana asiantuntevaa tietoa symboleiden historiasta ja merkityksestä. Omat mitalinsa ovat saaneet niin Suomen vaakunaleijona, Helsingin olympialaiset 1952 kuin C. G. E. Mannerheimikin.

Saat lähetyksiä jatkossa kotiisi noin 1 kk välein. Yhden jatkolähetyksen hinta on 22 euroa (+ toimituskulut 6,95 euroa). Mitaleille on omat paikkansa keräilykansiossa, jonka sait Suomen lippu 100 vuotta -juhlamitalin kera.

Turvallista keräilyä: Voit jatkaa keräilyä juuri niin pitkään kuin itse haluat. Lähetyksillämme on aina 14 päivän palautusoikeus.

Mitalien tekniset tiedot:

Halkaisija: 33 mm
Paino: 17,95 g
Materiaali: Kuparinikkeli
Kultaus: 24 karaattia
Lyöntimäärä: 10 000 kpl / kuva-aihe