Arvostettu Suomen marsalkka kultarahassa 

Millainen maa Suomi olisi ilman Mannerheimia? Kun Yleisradio vuonna 2004 järjesti äänestyksen kaikkien aikojen suurimmasta suomalaisesta, voittajasta ei jäänyt epäselvyyttä. Vaikuttavan uran tehnyt Mannerheim on edelleen itsenäisyydestä taistelleen maamme kiistaton symboli.

”Loistavat sotilaalliset tekonne asettavat Teidät kunniapaikalle
historiamme suurimpana sotilaana.”

Näillä saatesanoilla Suomen hallitus myönsi Mannerheimille Suomen marsalkan arvonimen toukokuussa 1942.  

Sotilasuransa lisäksi Mannerheim vaikutti elämänsä aikana monissa kansalaisjärjestöissä. Hän oli vuonna 1920 mukana perustamassa omaa nimeään edelleen kantavaa Mannerheimin Lastensuojeluliittoa. Lisäksi hän johti Suomen Punaista Ristiä 30 vuoden ajan.

  • 80 vuotta Suomen marsalkan arvonimen myöntämisestä
  • Puhdasta 99,9 % kultaa
  • Platinoitu Mannerheimin monogrammi
  • Rajoitettu enimmäislyöntimäärä, vain 1 000 kappaletta
  • Saatavilla ainoastaan Suomen Monetan kautta
  • Uutiskirjeen kautta tilanneille lahjaksi Suomen marsalkka Mannerheim – sotiemme ylipäällikkö -kirja (arvo 21,95 euroa)

Saat aidon Mannerheim-kultarahan etuhintaan vain 79 euroa (norm. 119 euroa, me maksamme toimituskulut puolestasi) – säästät 40 euroa!

Maailman pienet kultarahat -kokoelma

Kulta on haluttu ja harvinainen jalometalli, jota on louhittu, huuhdeltu ja etsitty vuosituhansia. Sinulla on nyt mainio tilaisuus kartuttaa omaa kultavarantoasi.

Tilaamalla Mannerheim-kultarahan varmistat paikkasi suositussa Maailman pienet kultarahat
-kokoelmassa, jonka jokainen raha on vähintään 90 % kultaa. Voit kerätä juuri Sinulle sopivan kultakokonaisuuden ilman suuria kustannuksia ja nauttia loistokkaista kansainvälisistä kultarahoista, joiden joukossa on myös suomalaisia aiheita.

Hyödynnä lähes 95 euron edut!

Huomaa! Suomen marsalkka Mannerheim – sotiemme ylipäällikkö -kirja (arvo 21,95 euroa) tilaajalahjaksi uutiskirjeen kautta Mannerheim-kultarahan tilanneille. Kirja toimitetaan erillisenä lähetyksenä. Asiantuntevat tekstit on kirjaan kirjoittanut FT, historiantutkija Ohto Manninen.

Tilaa nyt Mannerheim-kultaraha ja lähde mukaan Maailman pienet kultarahat
-kokoelmaan! 
Lue lisää Lisätietoja-osiosta.

Kuvalähde: C.G.E. Mannerheim, Helsingin kaupunginmuseo, Sundström Eric, 1920, Finna.fi

Tekniset tiedot
Materiaali:
99,9 % kultaa
Nimellisarvo:
2,5 dollaria
Halkaisija:
13,92 mm
Paino:
0,5 g
Lyöntimäärä:
1 000 kpl
Lyöntimaa:
Niue

Monipuoliset oheistuotteet ilman erillistä veloitusta

Saat jokaisen kultarahan mukana aina asiantuntevan aitoustodistuksen ja saatekirjeen. Kokoelman karttuessa saat monenlaisia etuja ja mm. seuraavat oheistarvikkeet ilman eri veloitusta:

  • Tyylikäs kansio rahoille ja aitoustodistuksille
  • Luuppi rahojen yksityiskohtaiseen tarkasteluun
  • Puuvillakäsineet kultarahojen käsittelyyn

Kokoelman lähetykset tulevat suoraan kotiisi noin kuukauden välein. Jatkolähetysten hinnat vaihtelevat 99‒129 euron välillä riippuen rahan saatavuudesta ja kultapitoisuudesta (toimituskulut 6,95 euroa lisätään).

Sinulla on mahdollisuus tutustua kultarahoihin rauhassa, sillä kaikilla tuotteillamme on 14 päivän palautusoikeus ja jatkat keräämistä niin kauan kuin itse haluat. Voit halutessasi pitää keräämisessä myös taukoa, ilmoitat siitä vain ystävälliseen asiakaspalveluumme.

Tee tilaus nyt ja säästä lähes 95 euroa!