Presidentti Mannerheimia kunnioittava seteli

Tänä vuonna tuli kuluneeksi 80 vuotta siitä, kun C. G. E. Mannerheim nimettiin Suomen marsalkaksi. Monien mielestä Mannerheim olisi ansainnut oman setelinsä jo markka-aikaan. 

Carl Gustaf Emil Mannerheimia muistava yksilöllisesti numeroitu nimikkoseteli muistaa vaikuttavan uran tehnyttä Mannerheimia hänen viimeisessä palveluksessaan Suomelle: työtä presidenttinä. Mannerheimin kausi oli lyhyt, mutta sitäkin merkittävämpi – hän saattoi maamme raskaiden sotavuosien jälkeen rauhan aikaan.
  • Suomen marsalkka nollasetelissä
  • Painosmäärä vain 5 000 kappaletta
  • Yksilöllinen numerointi
  • Rajoitetusti saatavilla – toimi nopeasti
  • Hinta vain 7,95 euroa (maksamme toimituskulut puolestasi)

Nollaseteliin on ikuistettu Mannerheimin muotokuva, hänen nimensä ja elinaikansa, aikakauden rahoja ja valtiolippu. Setelissä on lisäksi teksti SUOMEN PRESIDENTTI – C. G. MANNERHEIM ja hänen presidenttivuotensa 1944–1946.

Kaikki Suomen presidentit vihdoin seteleissä

Markka-aikaan vain kolme Suomen presidenttiä pääsi seteliin. Nyt he kaikki ovat saaneet tämän suuren kunnian: jokaisen Suomen presidentin kunniaksi on julkaistu oma nollaseteli. Tilaamalla C. G. E. Mannerheim -setelin pääset mukaan Suomen presidentit -kokoelmaan, joka sisältää kaikkien maamme presidenttien nimikkosetelit!

  • Suomen presidentit nollaseteleissä
  • Rajoitetut saatavuudet
  • Laadukkaat keräilykappaleet
  • Saat pääsääntöisesti kaksi seteliä yhdellä kertaa
  • LAHJAKSI tyylikäs kansio (2. lähetys)

Suomen presidentit -kokoelman kerääjänä saat jatkossa noin kuukauden välein kaksi nollaseteliä yhtä aikaa yhteishintaan 21,95 euroa (+ toimituskulut 6,95 euroa). Kokoelman viimeinen lähetys sisältää yhden setelin, jonka saat hintaan 9,95 euroa (+ toimituskulut 6,95 euroa). Suomen presidentit -kokoelman kerääminen on hyvin helppoa: jokaisella lähetyksellä on 14 päivän palautusoikeus ja jatkat keräämistä niin kauan kuin itse haluat.

Tekniset tiedot
Nimellisarvo:
0 euroa
Mitat:
135 x 74 mm
Julkaisuvuosi:
2021
Painosmäärä:
5 000 kpl
Materiaali:
Virallinen setelipaperi

Mikä ihmeen nollaseteli?

Värikkäät nollasetelit ovat nousseet postikorttien ja muiden perinteisten matkamuistojen rinnalle. Ensimmäiset nollasetelit julkaistiin Ranskassa vuonna 2015 matkailun edistämiseksi. Pian muut maat seurasivat perässä – samalla heräsi myös keräilijöiden kiinnostus!

Nollasetelit ovat nykyään hyvin suosittuja keräilykappaleita. Ne eivät ole maksuvälineitä, mutta ne painetaan Ranskassa setelipaperille turvatekijöineen päivineen: hologrammi, turvalanka, vesileima jne. Juoksevassa numeroinnissa ensimmäinen kirjain kertoo tilaajamaan, Suomen osalta kirjain on ”L”. Jokaisella setelillä on oma tarkkaan rajattu valmistusmääränsä. Kuva-aiheita on joka lähtöön, mutta kaikkien nollaseteleiden kääntöpuolella on yhteinen kuva-aihe. Siinä näkyy sommitelma Euroopan tunnetuimmista monumenteista.