Uusi Mannerheimin päiväkäsky -kultaraha vain 69 eurolla!

Suomen marsalkka Mannerheim on saanut uuden kultarahan, joka kunnioittaa hänen tärkeää työtään Suomen puolustusvoimien ylipäällikkönä. Mannerheimin vaativa tehtävä alkoi tasan 80 vuotta sitten.

Juhlava raha on aitoa 99,99 % kultaa ja saatavilla ainoastaan kauttamme. Rahan lyömisessä on hyödynnetty erikoistekniikkaa, jonka ansiosta rahan halkaisija on normaalia suurempi muihin pieniin kultarahoihin verrattuna.

  • Puhdasta 99,99 % kultaa ja parasta proof-laatua
  • Hyvin pieni valmistusmäärä: vain 1 000 kappaletta maailmanlaajuisesti
  • Poikkeuksellinen lyöntitekniikka
  • Hinta vain 69 euroa - maksamme toimituskulut puolestasi (normaalisti 99 euroa + 6,95 euroa toimituskulut) Säästät yli 30 euroa!

Puhdasta kultaa maltilliseen hintaan

Tilaamalla Mannerheimin päiväkäsky -kultarahan pääset samalla mukaan suosittuun Maailman pienet kultarahat -kokoelmaan. Kaikki kokoelman rahat ovat vähintään 90 % kultaa ja näyttävää proof-keräilylaatua. Voit kerätä ilman suuria kustannuksia kattavan kultakokoelman, jonka rahat esittelevät sekä suomalaisia huippuhetkiä että kansainvälisesti kiinnostavia aiheita! Jatkolähetysten hinnat vaihtelevat 99 – 129 euron välillä, riippuen rahan saatavuudesta ja kultapitoisuudesta.

Saat kokoelman edetessä kaiken tämän ILMAN ERI VELOITUSTA:

  1. Rahojen säilytykseen tarkoitetun keräilyalusta
  2. Tyylikkään keräilykotelon
  3. Rahojen tarkasteluun tarkoitetun luupin
  4. Kansion aitoustodistusten säilyttämistä varten
  5. Rahojen käsittelyä helpottavat puuvillakäsineet

Tekniset tiedot
Nimellisarvo:
5 dollaria
Lyöntimaa:
Cookinsaaret
Paino:
0,5 g
Halkaisija:
13,92 mm
Lyöntivuosi:
2019
Lyöntimäärä:
1 000 kpl
Materiaali:
99,99 % Au

Huoletonta ja helppoa keräämistä!

Maailman pienet kultarahat -kokoelman kerääjänä pääset nauttimaan kiehtovista ja ajankohtaisista kultauutuuksista maltilliseen hintaan. Saat kokoelman aloittavan Mannerheimin päiväkäsky -kultarahan vain hintaan 69 euroa. Jatkossa saat uuden kultarahan noin kuukauden välein. Jatkolähetysten hinnat vaihtelevat 99 – 129 euron välillä, riippuen rahan saatavuudesta ja kultapitoisuudesta (toimituskulut 6,95 euroa lisätään). 

Voit tutustua kultarahoihin aina rauhassa, sillä jokaisella lähetyksellä on 14 päivän palautusoikeus. Lisäksi voit jatkaa keräämistä juuri niin kauan kuin itse haluat!