Täydennä kansiosi talvisodan alkuperäisrahoilla!

Sait aiemmin tilaamasi muistomitalin mukana edustavan keräilykansion. Mikä täydentäisikään sitä paremmin kuin talvisodan aikaiset käyttörahat? Saat ne nyt aidolla 24 karaatin kullalla viimeisteltynä.

  • Saat kokoelmasi ensimmäisen, talvisodan aikaisen 1 markan rahan tutustumishintaan vain 14,50 eurolla (me maksamme toimituskulut puolestasi).

Kokoelmaan kuuluu viisi talvisodan aikaista käyttörahaa, kaikki laadukkaita keräilykappaleita. Jälkikäteen lisätty 24 karaatin kultaus nostaa kuvioinnin yksityiskohdat hienosti esiin. 

Kokonaisuus täydentyy nopeasti, sillä saat seuraavat kullatut alkuperäisrahat suoraan kotiisi noin kuukauden välein. Jatkolähetysten hinta on 29 euroa + toimituskulut 6,95 euroa. Jokaisella lähetyksellä on 14 päivän täydellinen palautusoikeus* ja jatkat keräilyä niin pitkään kuin haluat. 

  • Saat kaikkiaan viisi alkuperäisrahaa sotavuosilta 1939–40.
  • Kaikissa rahoissa on aito 24 karaatin kultaus.
  • Saat rahoillesi erillisen aitoustodistuksen teknisine tietoineen.
  • Viisikolle on valmiiksi varattuna paikat Talvisota 80 vuotta -kansiossasi.

Saatekirjeissä saat myös kiinnostavia historiatietoja. Talvisodasta riittää kerrottavaa loputtomiin: kyseessä on sankarillinen tositarina, jonka soisi säilyvän tulevillekin sukupolville. Varmista paikkasi kokoelman kerääjänä ja tilaa talvisodan kullattu markka saman tien!

Tekniset tiedot
Materiaali:
Kuparinikkeli
Lyöntivuosi:
1939
Halkaisija:
21 mm
Paino:
4 g
Viimeistely:
24 karaatin kultaus

Talvisota 80 vuotta

Yksien kansien väliin koottuna talvisodanaikaiset käyttörahat täydentävät hienolla tavalla aiemmin vastaanottamaasi tyylikästä Talvisota 80 vuotta -muistomitalia. 

  • Kun teet tilauksesi nyt, saat kansioosi 1 markan sekä 5, 10, 25 ja 50 pennin käyttörahat. Kaikki rahat ovat hyväkuntoisia alkuperäisrahoja sotavuosilta 1939–40 ja niihin on jälkikäteen lisätty kaunis 24 karaatin kultaus

Lähetysten saatekirjeissä kerrataan talvisodan uskomattomia tapahtumia. Tositarinoita lukiessa voi vain hämmästellä kuinka pieni pohjoinen maamme onnistui säilyttämään itsenäisyytensä idän jättiläistä vastaan! 

Varmista talvisodan aikainen markka itsellesi saman tien, sillä tilaukset hyväksytään saapumisjärjestyksessä. Kysyntä on suurta ja voimme taata toimituksen vain nopeimmille!