Mauri Kunnaksen Seitsemän koiraveljestä nyt kultarahassa!

Rakastettu lastenkirjailija Mauri Kunnas ja hänen hauskat hahmonsa ovat saaneet ensimmäisen oman kultarahan. Uutuuslyönnin aiheena on Seitsemän koiraveljestä, joten kultarahassa seikkailevat Jukolan jukuripäiset pojat. Mukana on myös kaikille tuttu Hämähäkki-Heikki – kaikki puhtaaseen 99,99 % kultaan ikuistettuna!

  • Jukolan koiraveljekset ensi kertaa kultarahassa
  • Totutettu yhteistyössä Mauri Kunnaksen kanssa
  • Aitoa 99,99 % kultaa ja parasta proof-laatua
  • Lyöntimäärä vain 1 000 kappaletta
  • Hinta vain 69 euroa – maksamme toimituskulut puolestasi (normaalisti 99 euroa + 6,95 euroa toimituskulut). Säästät yli 30 euroa!

Seitsemän koiraveljestä pohjautuu Aleksis Kiven klassikkoon Seitsemään veljekseen. Kultaraha kunnioittaa Seitsemän Veljeksen 150-vuotispäivää sekä Kunnasta ja hänen mittavaa yli 40-vuotista uraansa lastenkirjailijana ja kuvittajana. Vaikka Kunnas tunnetaan laajalti ympäri maailman, häntä juhlistavan kultarahan lyöntimäärä on varsin pieni. Voimme täten taata tämän ihastuttavan uutuuden vain nopeimmille tilaajille!


Puhdasta kultaa maltilliseen hintaan

Mauri Kunnakselle omistetun kultarahan myötä varmistat paikkasi suositussa Maailman pienet kultarahat -kokoelmassa, jonka jokainen raha on vähintään 90 % kultaa. Voit kerätä juuri Sinulle sopivan kultakokonaisuuden ilman suuria kustannuksia ja nauttia loistokkaista kansainvälisistä kultarahoista, joiden joukossa on myös suomalaisia aiheita!

Tilaajaetusi kokoelman edetessä, ole hyvä!

•  Tyylikäs keräilykotelo                                                             

29 €

•  Rahojen säilytykseen tarkoitettu keräilylevy                  

7,90 €

•  Rahojen tarkasteluun tarkoitettu luuppi                          

5,90 €

•  Kansio aitoustodistusten säilyttämistä varten                

4,90 €

•  Rahojen käsittelyä helpottavat puuvillakäsineet

 

•  Ensimmäinen lähetys edulliseen
   tutustumishintaan ja ilman postikuluja postikuluja                                                           

Säästö 

36,90 €Kokoelmaan kuuluu monipuolisesti erilaisia kultarahoja ympäri maailmaa


Tilaa siis koiraveljeksiä kuvaava kultaraha viivyttelemättä – rahaa on saatavilla rajoitettu erä!

Tekniset tiedot
Kultapitoisuus:
99,9 %
Nimellisarvo:
2,5 Uuden-Seelannin dollaria
Laatu:
Proof
Halkaisija:
11 mm
Paino:
0,5 g
Lyöntivuosi:
2020
Lyöntimäärä:
1 000 kpl
Julkaisija:
Niue

Huoletonta ja helppoa keräämistä

Maailman pienet kultarahat -kokoelman kerääjänä pääset nauttimaan kiehtovista ja ajankohtaisista kultarahoista maltilliseen hintaan. Saat kokoelman aloittavan kultarahan vain hintaan 69 euroa. Jatkossa saat uuden kultarahan yhden kerrallaan noin kuukauden välein. Jatkolähetysten hinnat vaihtelevat 99–129 euron välillä, riippuen rahan saatavuudesta ja kultapitoisuudesta (toimituskulut 6,95 euroa lisätään).

Voit tutustua kultarahoihin aina rauhassa, sillä jokaisella lähetyksellä on 14 päivän palautusoikeus. Lisäksi voit jatkaa keräämistä juuri niin kauan kuin itse haluat.

Valitse Avarda-lasku ja maksa miten sinulle sopii! 
Kun valitset tilauksen yhteydessä maksutavaksi Avarda-laskun voit tuotteen saapuessa päättää maksatko laskun kerralla vai haluatko jakaa laskun kätevästi osiin. Saat itse vapaasti päättää erien lukumäärän ja suuruuden. Näet maksettavan vähimmäismäärän helposti laskultasi (kuitenkin aina vähintään 8€). Maksamaton osuus siirtyy sinun nimiisi avattavalle tilille, ja voit maksaa ostoksesi joustavasti omaan tahtiin. Tiliasiakkaana saat laskun ja tiliotteen kerran kuussa. Lisätietoja: www.suomenmoneta.fi/verkkokauppa/maksaminen