Kullattu Muumipappa ja meri -mitali

Tove Janssonin Muumi-tarinat ovat tuoneet iloa kaikenikäisille jo vuosikymmenien ajan. Muumien maailma ei rajoitu vain Muumilaaksoon – Seikkailu-vene kuljettaa Muumit kauas meren yli kaukaiseen majakkasaareen saakka. Siellä Muumiperhe kokee varsinaisen seikkailun Muumipappa ja meri -kirjassa, joka on päässyt kullattuun mitaliin.

  • Virallinen Muumi-mitali
  • Kaunis 24 karaatin Fairmined-kultaus
  • Mitalissa Tove Janssonin kuvittama kirjan kansi
  • Toteutettu yhteistyössä Moomin Charactersin kanssa
  • Rajoitetusti saatavilla

Saat mitalin tutustumishintaan vain 19 euroa (norm. 32 euroa), maksamme toimituskulut puolestasi.

Mitaliin on ikuistettu Janssonin luoma Muumipappa ja meri -kirjan kansi. Mitalissa on lisäksi Muumipeikko istumassa mietteliään näköisenä uimahuoneen portailla. Muumipeikko rakastaa muiden Muumien tavoin uimista ja merta. Mitalin kääntöpuolta koristaa maisema Muumilaaksosta.

Lähde Muumien matkaan!

Muumipappa ja meri -mitalin tilaajana aloitat omanlaisensa seikkailun – Muumit aikojen saatossa -mitalikokoelman! Kokoelman kullattujen mitaleiden myötä pääset muistelemaan tutuimpia Muumi-tarinoita, sillä jokainen mitali on omistettu yhdelle Muumi-kirjalle. Kokoelmaan kuuluu kaikkiaan seitsemän kullattua Muumi-mitalia.

  • Merkittävimmät Tove Janssonin Muumi-kirjat mitaleissa
  • 24 karaatin kultaus
  • Muumi-kirjojen kansikuvitukset väripainatuksella
  • Lahjaksi Muumi-aiheinen keräilykansio

Muumituotteet

Jatkossa saat kullatun Muumi-mitalin yhden kerrallaan noin kuukauden välein hintaan 32 euroa (+ toimituskulut 6,95 euroa) kappale. Voit tutustua mitaleihin aina rauhassa, sillä jokaisella lähetyksellä on 14 päivän palautusoikeus. Lisäksi voit jatkaa keräämistä juuri niin kauan kuin itse haluat.

Kaikissa mitaleissa on kaunis 24 karaatin kultaus, jossa on käytetty vastuullista Fairmined-kultaa. Fairmined-kullan tuotannossa on otettu ihmiset ja luonto huomioon – voit lukea siitä tarkemmin Lisätietoja-kohdasta!

Muumipappa ja meri

Tekniset tiedot
Metalli:
CuNi
Halkaisija:
38,61 mm
Paino:
26 g
Lyöntimäärä:
max. 10 000 kpl
Erikoispiirre:
24 karaatin kultaus ja väripainatus

Vastuullista Fairmined-kultaa

Kaikki Muumit aikojen saatossa -kokoelman mitalit on kullattu Fairmined-kullalla. Valtaosa kullasta tuotetaan suurissa kaivoksissa, joita sitovat kansainväliset määräykset. Osa kullasta tulee kuitenkin pienistä kaivoksista, joiden toimintaa ei välttämättä valvota niin tarkasti.

Fairmined-sertifikaatti takaa, että kullan tuottaneessa pienessä kaivoksessa on otettu kaivajien turvallisuus ja luonto huomioon. Lisäksi kaivos on saanut oikeudenmukaisen hinnan kullasta ja mahdollisuuden investoida toimintaansa ja eri yhteisöprojekteihin.

Kokoelman mitalit:

Muumipeikko ja pyrstötähti 
Taikurin hattu
Vaarallinen juhannus
Taikatalvi
Näkymätön lapsi
Muumipappa ja meri
Muumilaakson marraskuu