Muumipappa ja meri -mitali auttaa Itämerta

Tove Janssonin Muumi-tarinat ovat tuoneet iloa kaikenikäisille jo yli 75 vuoden ajan. Muumien maailma ei rajoitu vain Muumilaaksoon – Seikkailu-vene kuljettaa Muumit kauas meren yli kaukaiseen majakkasaareen saakka. Siellä Muumiperhe kokee varsinaisen seikkailun Muumipappa ja meri -kirjassa, joka on päässyt kullattuun mitaliin.

  • Virallinen Muumi-mitali Itämeren avuksi
  • Alle 30 % lyöntimäärästä enää jäljellä
  • Kaunis 24 karaatin Fairmined-kultaus
  • Tove Janssonin alkuperäiskuvitus väripainatuksella
  • Rajoitetusti saatavilla

Saat mitalin tutustumishintaan vain 14,50 euroa (norm. 29 euroa – säästät siis 50 % !), maksamme toimituskulut puolestasi.

Mitaliin on ikuistettu Janssonin luoma Muumipappa ja meri -kirjan kansi. Mitalissa on lisäksi Muumipeikko istumassa mietteliään näköisenä uimahuoneen portailla. Muumipeikko rakastaa muiden Muumien tavoin uimista ja merta. Mitalin kääntöpuolta koristaa maisema Muumilaaksosta.Lähde Muumien matkaan!

Muumipappa ja meri -mitalin tilaajana aloitat omanlaisensa seikkailun – Muumit aikojen saatossa -mitalikokoelman! Kokoelman kullattujen mitaleiden myötä pääset muistelemaan tutuimpia Muumi-tarinoita, sillä jokainen mitali on omistettu yhdelle Muumi-kirjalle. Kokoelmaan kuuluu kaikkiaan seitsemän kullattua Muumi-mitalia, minkä lisäksi saat lahjaksi virallisen #OURSEA-tukimitalin.

  • Kaikilla mitaleilla tuetaan Itämerta auttavaa #OURSEA-kampanjaa
  • 24 karaatin kultaus
  • Muumi-kirjojen kansikuvitukset väripainatuksella
  • Lahjaksi Muumi-aiheinen keräilykansio
  • Lahjaksi #OURSEA-tukimitali kokoelman kerääjälle

Jatkossa saat uuden kullatun Muumi-mitalin yhden kerrallaan noin kuukauden välein hintaan 29 euroa (+ toimituskulut 6,95 euroa) kappale. Voit tutustua mitaleihin aina rauhassa, sillä jokaisella lähetyksellä on 14 päivän palautusoikeus. Lisäksi voit jatkaa keräämistä juuri niin kauan kuin itse haluat.

Kaikissa mitaleissa on kaunis 24 karaatin kultaus, jossa on käytetty vastuullista Fairmined-kultaa. Fairmined-kullan tuotannossa on otettu ihmiset ja luonto huomioon – voit lukea siitä tarkemmin Lisätietoja-kohdasta!

Tekniset tiedot
Metalli:
CuNi
Halkaisija:
38,61 g
Paino:
26 g
Lyöntimäärä:
max. 10 000 kpl
Erikoispiirre:
24 karaatin kultaus ja väripainatus

Tilaamalla Muumipappa ja meri -mitalin aloitat samalla Muumit aikojen saatossa -mitalikokoelman, josta ei nostalgisia hetkiä puutu! Saat Muumipappa ja meri -mitalin mukana lahjaksi juuri tätä kokoelmaa varten tehdyn säilytyskansion, jonka kuvitus vie suoraan Muumien maailmaan. Kansiossa on oma paikkansa jokaiselle kokoelman mitalille. Kullattujen Muumi-mitaleiden lisäksi kokoelma sisältää #OURSEA-tukimitalin.

Jatkossa saat uuden kullatun Muumi-mitalin yhden kerrallaan noin kuukauden välein hintaan 29 euroa (+ toimituskulut 6,95 euroa) kappale. Voit tutustua mitaleihin aina rauhassa, sillä jokaisella lähetyksellä on 14 päivän palautusoikeus. Lisäksi voit jatkaa keräämistä juuri niin kauan kuin itse haluat.

Kokoelman mitalit:

Muumipeikko ja pyrstötähti 
Taikurin hattu
Vaarallinen juhannus
Taikatalvi
Näkymätön lapsi
Muumipappa ja meri
Muumilaakson marraskuu
#OURSEA-tukimitali

 

#OURSEA – Itämeri kiittää

Jokaisesta myydystä mitalista lahjoitetaan osuus #OURSEA-kampanjan tukemiseen. Moomin Charactersin ja John Nurmisen Säätiön yhteisen #OURSEA-kampanjan tarkoituksena on jakaa tietoa Itämeren auttamismahdollisuuksista ja kerätä rahaa John Nurmisen Säätiön työhön. Säätiö on tehnyt jo pitkään tärkeää työtä Itämeren puhdistamiseksi ja suojelemiseksi. Itämeren pahin ympäristöongelma on rehevöityminen – jokaista kerättyä 10 euroa vastaan Itämerestä voidaan poistaa jopa 40 kiloa haitallista sinilevää!

Vastuullista Fairmined-kultaa

Kaikki Muumit aikojen saatossa -kokoelman Muumi-mitalit on kullattu Fairmined-kullalla. Valtaosa kullasta tuotetaan suurissa kaivoksissa, joita sitovat kansainväliset määräykset. Osa kullasta tulee kuitenkin pienistä kaivoksista, joiden toimintaa ei välttämättä valvota niin tarkasti.

Fairmined-sertifikaatti takaa, että kullan tuottaneessa pienessä kaivoksessa on otettu kaivajien turvallisuus ja luonto huomioon. Lisäksi kaivos on saanut oikeudenmukaisen hinnan kullasta ja mahdollisuuden investoida toimintaansa ja eri yhteisöprojekteihin.
 

Valitse Avarda-lasku ja maksa miten sinulle sopii! 
Kun valitset tilauksen yhteydessä maksutavaksi Avarda-laskun voit tuotteen saapuessa päättää maksatko laskun kerralla vai haluatko jakaa laskun kätevästi osiin. Saat itse vapaasti päättää erien lukumäärän ja suuruuden. Näet maksettavan vähimmäismäärän helposti laskultasi (kuitenkin aina vähintään 8€). Maksamaton osuus siirtyy sinun nimiisi avattavalle tilille, ja voit maksaa ostoksesi joustavasti omaan tahtiin. Tiliasiakkaana saat laskun ja tiliotteen kerran kuussa. Lisätietoja: www.suomenmoneta.fi/verkkokauppa/maksaminen