”Jääkiekon maailmanmestarit 2019”
Leijonien virallinen kultaharkko!

Slovakian MM-turnaukseen ilman menestysodotuksia matkannut Leijona-joukkue yllätti kaikki: Nimekäs Kanada kaatui finaalissa luvuin 1–3 ja Leijonat palasivat kotiin maailmanmestareina!

  • Harkossa MM-finaalin huikea voittotulos
  • Puhdasta 99,99 % kultaa
  • Lyöntimäärä mestaruusvuoteen viitaten vain 2019 kappaletta
  • Uusi kultaharkko (1 g) on yksilöllisesti numeroitu

Kultaharkko on virallinen Leijona-tuote, joka on toteutettu Suomen Jääkiekkoliitto ry:n ja Suomen Monetan yhteistyönä. Kultaharkko on osa Suomalainen jääkiekko 90 vuotta -kampanjaa, jonka tuotosta osa ohjataan suomalaisen jääkiekon hyväksi. 

Tilaa nyt huikeasta voitosta muistuttava harkko vain 129 eurolla (toimituskuluja ei veloiteta). Pienen lyöntimäärän vuoksi tilaukset hyväksytään saapumisjärjestyksessä. Kultaharkolla on 14 päivän palautusoikeus etkä sitoudu muihin tilauksiin.

HUOM! Tilaamalla kultaharkon, tuet samalla suomalaista juniorikiekkoilua. Näin olet osaltasi mahdollistamassa sitä, että maailmanmestaruuksia juhlitaan myös tulevaisuudessa

Torilla tavataan!

  

Valitse Avarda-lasku ja maksa miten sinulle sopii! 
Kun valitset tilauksen yhteydessä maksutavaksi Avarda-laskun voit tuotteen saapuessa päättää maksatko laskun kerralla vai haluatko jakaa laskun kätevästi osiin. Saat itse vapaasti päättää erien lukumäärän ja suuruuden. Näet maksettavan vähimmäismäärän helposti laskultasi (kuitenkin aina vähintään 8€). Maksamaton osuus siirtyy sinun nimiisi avattavalle tilille, ja voit maksaa ostoksesi joustavasti omaan tahtiin. Tiliasiakkaana saat laskun ja tiliotteen kerran kuussa. Lisätietoja: www.suomenmoneta.fi/verkkokauppa/maksaminen

Tekniset tiedot
Kultapitoisuus:
99,99 % Au
Paino:
1 g
Koko:
15 x 8,5 mm
Lyöntivuosi:
2019
Julkaisijat:
Suomen Jääkiekkoliitto ry ja Suomen Moneta
Lyöntimäärä:
2019 kpl

Leijonien kynsissä ei kestänyt kukaan!

Suomen Leijonissa pelasi peräti 18 ensikertalaista, mutta nuori joukkueemme ei kuvia kumartanut. Yhteen hitsautunut leijonalauma kaatoi NHL-tähtiä vilisseet huippumaat ja taisteli Suomeen jo kolmannen jääkiekon maailmanmestaruuden: Bratislavan MM-finaalia muistellaan vielä pitkään!

Jääkiekon maailmanmestarit 2019 -kultaharkko

  • Suomen leijona ja finaalitulos päivämäärineen
  • Aitoa 99,99 % kultaa (1 g)
  • Lyöntimäärä vain 2019 kappaletta
  • Kansiossa juokseva numerointi
  • Hinta 129 euroa (Suomen Moneta maksaa toimituskulut)