Paavo Nurmi -kokoelma

Lentävän suomalaisen kunniaksi

Paavo Nurmi -kokoelma

Arvostele ensimmäisenä!

0
  • Kertaa Paavo Nurmen legendaarista uraa mitaleiden siivittämänä
  • 24 karaatin kultaus ja näyttävä valokuvapainatus
  • Osa kokoelman tuotosta Paavo Nurmi Games -yleisurheilukisojen tukemiseen
  • Tyyppi: Kokoelmatuote
  • Saatavilla oleva määrä: Muutama saatavilla
Hinta: 14,90 €

”Lentävä suomalainen” kullatussa mitalissa

Turussa 13.6.1897 syntynyt Paavo Johannes Nurmi juoksi kilpaurallaan yhdeksän olympiakultaa ja kolme hopeaa. Kaudella 1923 Nurmella oli maailmanennätykset maililla, 5 000 metrillä ja 10 000 metrillä – kukaan ei ole vieläkään yltänyt samaan.

  • Kullattua Paavo Nurmi -mitalia koristaa valokuvapainatus, joka kuvaa suomalaistähden maaliintuloa Antwerpenin olympialaisissa 1920. Tyylikkään mitalin kääntöpuolella on Nurmen tuttu profiilikuva.
  • Lentävää suomalaista” kunnioittavan mitalin hinta on 14,90 euroa (me maksamme toimituskulut puolestasi). Tilauksesi myötä lunastat paikkasi Paavo Nurmi -mitalikokoelmassa.
  • Kokoelman kruunaa Paavo Nurmea kunnioittava juhlaraha

Olympiamenestyksen innoittamana Paavo Nurmi matkasi Amerikkaan. Voittoisilla kiertueillaan hän teki itsenäistä Suomea tunnetuksi paremmin kuin kukaan muu. Kilpauransa jälkeen Nurmi nähtiin vielä Helsingin olympialaisten soihdunkantajana 1952. Sinulle tarjoutuu nyt tilaisuus kokea ”Lentävän suomalaisen” huippuhetket uudelleen!

Hinta:14,90 €
Tekniset tiedot
Lyöntivuosi:
2016
Halkaisija:
33 mm
Paino:
19 grammaa
Materiaali:
CuNi + kultaus (24 karaattia)
Enimmäislyöntimäärä:
10 000 kpl / kuva-aihe
Yhteinen puoli:
Paavo Nurmi, 9 olympiakultaa, 3 olympiahopeaa
Kääntöpuoli:
Valokuvia Nurmen saavutuksista (kuusi erilaista)

Mitalikokoelmassa valokuvapainatus ja 24 karaatin kultaus. Jatkossa saat kullattuja Paavo Nurmi -mitaleita yksitellen noin kuukauden välein hintaan 22,00 euroa + toimituskulut 6,95 euroa. Mitalit kertaavat Nurmen legendaarista juoksu-uraa näyttävien valokuvapainatusten avulla.

  • Myöhemmin saat kokoelmallesi kätevän keräilykansion – ilman eri veloitusta! Kansiossa on oma paikkansa kokoelman kuudelle mitalille ja Paavo Nurmi -juhlarahalle, jonka saat myös hintaan 22,00 euroa + toimituskulut 6,95 euroa.

Kullakin lähetyksellä on 14 päivän palautusoikeus ja jatkat keräilyä niin pitkään kuin itse haluat. Osa kokoelman tuotosta ohjataan Nurmen urheiluperintöä kunnioittavien Paavo Nurmi Games -yleisurheilukisojen tukemiseen.

Rajoitetun lyöntimäärän vuoksi kokoelmaan voidaan ottaa vaan tietty määrä kerääjiä. Toimi heti, sillä tilaukset hyväksytään saapumisjärjestyksessä.