Neljä arvostettua taidemitalia yhdellä kertaa

100 vuotta presidenttejä!

Suomen Presidentit 100 vuotta -kokonaisuus

Arvostele ensimmäisenä!

0
  • Neljä arvostettua presidenttimitalia
  • Ståhlberg, Mannerheim, Kekkonen ja Niinistö
  • Pronssia
  • Tyyppi: Yksittäistuote
  • Saatavilla oleva määrä: Vielä saatavilla
Hinta: 399,00 €

Tänä vuonna tuli kuluneeksi tasan 100 vuotta siitä kun Suomi sai ensimmäisen presidenttinsä. Juhlavuoden kunniaksi, haluamme tarjota suosituimpia presidentti-tuotteitamme etuhintaan. Mitalitaiteen killan näyttävä Suomen presidentit-sarja on arvostettu mitalisarja, jonka neljä mitalia sinä voit nyt saada omaksesi! Suomen Presidentit 100 vuotta-kokonaisuus sisältää neljä tavoiteltua presidenttimitalia. Saat kokonaisuuden nyt juhlan kunniaksi etuhintaan vain 339 euroa.

Suomi siirtyi uuteen aikaan 25.7. 1919, kun K.J. Ståhlberg aloitti maamme ensimmäisenä presidenttinä. Nyt tasan sata vuotta myöhemmin maamme johdossa on ollut kaikkiaan 12 eri presidenttiä. Suomen Mitalitaiteen Kilta on julkaissut Presidenttisarjan mitaleita vuodesta 1967 lähtien, sitä mukaa kun presidentit ovat vaihtuneet. 

  • Sinä sait nyt kerralla sekä ensimmäistä että viimeisimpää presidenttiämme kunnioittavan taidemitalin. Lisäksi mukana on pitkäaikaisin presidenttimme Urho Kaleva Kekkonen, joka toimi maamme johdossa yli 25 vuotta! Joukon täydentää 6. presidenttimme C.G.E. Mannerheim, joka luotsasi Suomen rauhaan vaikeiden sotavuosien aikana.
Hinta:399,00 €
Tekniset tiedot
Materiaali:
Pronssi