Supertähti Kaisa Mäkäräinen vihdoin keräilymitalissa!

Pitkään huipulla pysynyt Kaisa Mäkäräinen on nostanut ampumahiihdon suureen suosioon kautta maan. Kaisan kisasuoritukset keräävät tv:n ääreen parhaimmillaan miljoonayleisön, ja latujen varsillekin riittää faneja!

Kun tilaat nyt, saat kaikkien aikojen ensimmäisen Kaisa Mäkäräinen -keräilymitalin nyt MM-kisahintaan 14,90 euroa (normaalihinta 22 euroa + toimituskulut 6,95 euroa).

  • Saatavilla ensimmäistä kertaa
  • Lyöntimäärä vain 5000 kpl
  • Yksinoikeudella Suomen Monetalta
  • Valmistettu yhteistyössä Kaisa Mäkäräisen kanssa

Tilauksesi myötä varmistat paikkasi keräilykokoelmassa, johon kuuluu yhteensä seitsemän kullattua keräilymitalia, jotka kertaavat Kaisa Mäkäräisen uraa ja huippuhetkiä valokuvien siivittämänä. Kullekin mitalille on oma paikkansa keräilykansiossa, jonka saat heti ensimmäisen lähetyksen mukana – ilman eri veloitusta!

Tekniset tiedot
Lyöntivuosi:
2018–2019
Halkaisija:
33 mm
Paino:
19 g
Metalli:
Kuparinikkeli
Lyöntimäärä:
5000 kpl
Erikoispiirre:
24 karaatin kultaus, yksityiskohtainen väriviimeistely

Turvallista ja helppoa

Vauhdikas kokoelmasi täydentyy noin kuukauden välein, joten ehdit paneutua kuhunkin aiheeseen kaikessa rauhassa. Jatkolähetysten hinta on 22 euroa / lähetys (+ toimituskulut 6,95 euroa) 

Mitalien kuvituksessa käytetyt autenttiset valokuvat tempaavat sinut mukaan tapahtumien keskipisteeseen ja koet Kaisan uran sykähdyttävimmät hetket yhä uudelleen. Keräilysi on turvallista, sillä lähetyksillä on 14 päivän palautusoikeus ja jatkat keräilyä niin pitkään kuin itse haluat.

Tartu tilaisuuteen ja varmista oma paikkasi kauden kiinnostavimmassa kokoelmassa. Toimi heti!