Tervetuloa Muumilaaksoon!
Muumitalo-kultaraha – puhdasta 99,9 % kultaa

”Lopulta he tulivat pieneen laaksoon, ja mitään niin kaunista he eivät olleet nähneet koko päivänä. Ja siellä, niityn keskellä, oli talo joka oli melkein kuin kaakeliuuni, hyvin hieno ja siniseksi maalattu”.

- Muumit ja suuri tuhotulva

Kertoman mukaan Muumit ovat aikoinaan asuneet kaakeliuunien takana. Kenties juuri sen takia Muumipapan rakentama Muumitalo muistuttaa hieman isoa kaakeliuunia! Muumitalo löytyy Muumilaaksosta, jonne Muumit saapuvat heti Tove Janssonin ensimmäisessä Muumi-tarinassa.

Virallinen Muumi-kultaraha kuvaa Muumitaloa, jonne kaikki ovat aina tervetulleita. Saat kultarahan tutustumishintaan ja säästät 40 euroa!

  • Virallinen Muumitalo-kultaraha etuhintaan
  • Toteutettu yhteistyössä Moomin Charactersin kanssa
  • Aitoa 99,9 % kultaa ja parasta proof-laatua

Hinta vain 79 euroa (norm. 119 euroa, maksamme toimituskulut puolestasi) – säästät 40 euroa!

Vaikka Muumitalo on Muumipapan rakentama, talon sielun voidaan sanoa olevan Muumimamma, joka pitää hyvää huolta perheestään ja vieraistaan. Muumimamma ja Muumipappa esiintyvät kultarahassa yhdessä Muumitalon kanssa.

Muumilaaksoon väki -kokoelman edut

Muumilaakson väki
Muumilaakson merkittävimmät paikat ja asukkaat kultarahoissa

Tilaamalla Muumitalo-rahan aloitat Muumilaakson väki -kokoelman, joka on toteutettu yhteistyössä Moomin Charactersin kanssa. Kokoelman viralliset Muumi-kultarahat esittelevät muun muassa Muumipeikon, Pikku Myyn ja Mörön sekä tämän maailman kauneimman laakson tunnetuimpia paikkoja.

  • Aitoon 99,9 % kultaan lyödyt Muumi-kultarahat
  • Toteutettu yhteistyössä Moomin Charactersin kanssa
  • Jokaista kultarahaa valmistetaan enintään vain 2 000 kappaletta
  • Lahjaksi keräilykansio (2. lähetys), kansio aitoustodistuksille (3. lähetys) ja Muumiperhe ja riippukeinu -pannunalunen (3. lähetys)!

Kultarahoihin päässeisiin paikkoihin kuuluvat esimerkiksi uimahuone, Yksinäiset vuoret ja Nuuskamuikkusen teltta. Paikat löytyvät myös Tove Janssonin luomasta Muumilaakson kartasta, joka koristaa kokoelman keräilykansiota. Saat jokaisen kultarahan omassa aiheeseen liittyvässä kortissaan, jonka voit asettaa palapelipalan tavoin omalle paikalleen kansioon.

Hyödynnä tutustumisetusi ja tilaa nyt!

Tekniset tiedot
Metalli:
99,9 % kultaa
Nimellisarvo:
2,5 dollaria
Laatu:
Proof
Halkaisija:
13,92 mm
Paino:
0,5 g
Lyöntivuosi:
2021–2022
Julkaisumaa:
Niue
Lyöntimäärä:
Max. 2000 kpl

Saat kokoelman aloittavan Muumitalo-kultarahan vain hintaan 79 euroa, me maksamme toimituskulut puolestasi. Jatkossa saat uuden Muumilaakson väki -kultarahan yhden kerrallaan noin kuukauden välein hintaan 119 euroa kappale, me maksamme myös jatkolähetysten toimituskulut!

Kokoelmaan kuuluu kaikkiaan seitsemän pientä kultarahaa. Saat ilmaiseksi juuri tätä kokoelmaa varten suunnitellun keräilykansion (2. lähetys), kansion kultarahojen aitoustodistuksille (3. lähetys) sekä Muumiperhe ja riippukeinu -pannunalusen (3. lähetys)!

Tilausetusi kokoelman edetessä yli 70 euroa!

Muumilaakson väki -keräilykansio (2. lähetys): 5 €
Kansio aitoustodistuksille (3. lähetys): 5 €
Muumiperhe ja riippukeinu -pannunalunen (3. lähetys): 20,90 €
Ensimmäisen rahan tutustumisetu: 40 €
Etusi yhteensä 70,90 euroa!

Voit tutustua Muumi-kultarahoihin aina rauhassa, sillä jokaisella lähetyksellä on 14 päivän palautusoikeus. Lisäksi voit jatkaa keräämistä juuri niin kauan kuin itse haluat.


Valitse Avarda-lasku ja maksa miten sinulle sopii! 
Kun valitset tilauksen yhteydessä maksutavaksi Avarda-laskun voit tuotteen saapuessa päättää maksatko laskun kerralla vai haluatko jakaa laskun kätevästi osiin. Saat itse vapaasti päättää erien lukumäärän ja suuruuden. Näet maksettavan vähimmäismäärän helposti laskultasi (kuitenkin aina vähintään 8€). Maksamaton osuus siirtyy sinun nimiisi avattavalle tilille, ja voit maksaa ostoksesi joustavasti omaan tahtiin. Tiliasiakkaana saat laskun ja tiliotteen kerran kuussa. Lisätietoja: www.suomenmoneta.fi/verkkokauppa/maksaminen