Virallinen Muumi-kultaraha
Muumilaakson talvi

 ”- Nyt minulla on kaikki, Muumipeikko sanoi itsekseen. - Minulla on koko vuosi. Talvikin. Minä olen ensimmäinen muumipeikko, joka on kokenut koko vuoden.”
- Muumipeikko, Taikatalvi

Tove Janssonin Taikatalvi-kirjassa Muumipeikko herää kesken talviuniensa päästen kokemaan uuden vuodenajan ihmeet. Taikatalvi on toiminut inspiraationa ihastuttavalle Muumilaakson talvi -kultarahalle, joka on toteutettu yhteistyössä Moomin Charactersin kanssa! 

  • Taikatalvi-kirjan inspiroima Muumi-kultaraha
  • Puhdasta 99,9 % kultaa ja parasta proof-laatua
  • Tove Janssonin alkuperäiskuvitus
  • Enimmäislyöntimäärä rajoitettu vain 500 kappaleeseen

Saat siron Muumilaakson talvi -kultarahan hintaan 279 euroa, Suomen Moneta maksaa toimituskulut puolestasi. Kultaraha on yksittäistuote, joten et sitoudu muihin tilauksiin.

Muumipeikko talven ihmemaassa

Kultarahaan on ikuistettu Taikatalvi-kirjan alusta löytyvä Tove Janssonin piirtämä kuva. Maassa näkyvät jalanjäljet kertovat Muumipeikon tassutelleen juuri puun luo, jonka lumi on peittänyt täysin. Puussa on hauska yksityiskohta – aivan kuin sillä olisi samanlainen kuono kuin Muumipeikolla! Kultaraha toimitetaan metallisessa keräilykotelossa yhdessä aitoustodistuksen kanssa.

Tutustu taianomaiseen talveen Muumi-kultarahan avulla! Tee kuitenkin tilaus pian, sillä kultarahaa on saatavilla hyvin rajoitetusti.

Tekniset tiedot
Nimellisarvo:
5 dollaria
Lyöntivuosi:
2023
Materiaali:
99,9 % kultaa
Halkaisija:
18 mm
Paino:
1,2 g
Lyöntimaa:
Niue
Lyöntimäärä:
max. 500 kpl