Tervetuloa Muumilaaksoon!
Muumitalo-kultaraha – puhdasta 99,9 % kultaa

Kertoman mukaan Muumit ovat aikoinaan asuneet kaakeliuunien takana. Kenties juuri sen takia Muumipapan rakentama Muumitalo muistuttaa hieman isoa kaakeliuunia! Muumitalo löytyy Muumilaaksosta, jonne Muumit saapuvat heti Tove Janssonin ensimmäisessä Muumi-tarinassa.

Virallinen Muumi-kultaraha kuvaa Muumitaloa, jonne kaikki ovat aina tervetulleita. Saat kultarahan tutustumishintaan ja säästät 40 euroa!

  • Virallinen Muumitalo-kultaraha etuhintaan
  • Toteutettu yhteistyössä Moomin Charactersin kanssa
  • Aitoa 99,9 % kultaa ja parasta proof-laatua

Hinta vain 79 euroa (norm. 119 euroa, maksamme toimituskulut puolestasi) – säästät 40 euroa!

Vaikka Muumitalo on Muumipapan rakentama, talon sielun voidaan sanoa olevan Muumimamma, joka pitää hyvää huolta perheestään ja vieraistaan. Muumimamma ja Muumipappa esiintyvät kultarahassa yhdessä Muumitalon kanssa.

Muumilaakson väki
Muumilaakson merkittävimmät paikat ja asukkaat kultarahoissa

Tilaamalla Muumitalo-rahan aloitat Muumilaakson väki -kokoelman, joka on toteutettu yhteistyössä Moomin Charactersin kanssa. Kokoelman viralliset Muumi-kultarahat esittelevät muun muassa Muumipeikon, Pikku Myyn ja Mörön sekä Muumilaakson tunnetuimpia paikkoja.

  • Aitoon 99,9 % kultaan lyödyt Muumi-kultarahat
  • Jokaista kultarahaa valmistetaan enintään vain 2 000 kappaletta
  • Lahjaksi kansio aitoustodistuksille (3. lähetys) ja Muumiperhe ja riippukeinu -pannunalunen (3. lähetys)!
  • Maksamme kokoelmalähetysten toimituskulut puolestasi!

Jatkossa saat uuden Muumilaakson väki -kultarahan yhden kerrallaan noin kuukauden välein hintaan 119 euroa kappale, me maksamme myös jatkolähetysten toimituskulut! Saat jokaisen kultarahan omassa aiheeseen liittyvässä kortissaan, jonka voit asettaa palapelipalan tavoin omalle paikalleen sinulla jo olevaan kansioon.

Hyödynnä tutustumisetusi ja tilaa nyt!

Saat kokoelman aloittavan Muumitalo-kultarahan vain hintaan 79 euroa, me maksamme toimituskulut puolestasi. Jatkossa saat uuden Muumilaakson väki -kultarahan yhden kerrallaan noin kuukauden välein hintaan 119 euroa kappale, me maksamme myös jatkolähetysten toimituskulut!

Kokoelmaan kuuluu kaikkiaan seitsemän pientä kultarahaa. Saat tilaajalahjana kansion kultarahojen aitoustodistuksille (3. lähetys) sekä Muumiperhe ja riippukeinu -pannunalusen (3. lähetys)!

Tilausetusi kokoelman edetessä yli 65 euroa!

Kansio aitoustodistuksille (3. lähetys): 5 €
Muumiperhe ja riippukeinu -pannunalunen (3. lähetys): 20,90 €
Ensimmäisen rahan tutustumisetu: 40 €
Etusi yhteensä 65,95 euroa!

Voit tutustua Muumi-kultarahoihin aina rauhassa, sillä jokaisella lähetyksellä on 14 päivän palautusoikeus. Lisäksi voit jatkaa keräämistä juuri niin kauan kuin itse haluat.

Tekniset tiedot
Metalli:
99,9 % kultaa
Nimellisarvo:
2,5 NZD
Halkaisija:
13,92 mm
Paino:
0,5 g
Lyöntivuosi:
2021
Lyöntimäärä:
max. 2 000 kpl