Muumi-mitalit täydentävät kansiosi!

Muumien maailma ei rajoitu vain Muumilaaksoon –Seikkailu-vene kuljettaa Muumit kauas meren yli kaukaiseen majakkasaareen saakka. Siellä Muumiperhe kokee varsinaisen seikkailun Muumipappa ja meri-kirjassa, joka on päässyt kullattuun mitaliin.

Tilaamalla nyt saat 50 %:n tutustumisedun ja säästät 14,50 euroa!

  • Mitalissa 24 karaatin Fairmined-kultaus
  • Rajoitetusti saatavilla – alle 30 % lyöntimäärästä enää jäljellä
  • Toteutettu yhteistyössä Moomin Charactersin kanssa
  • Saatavilla vain Suomen Monetan kautta

Mitalin hinta vain 14,50 euroa – säästät 50 % (norm. 29 euroa, maksamme toimituskulut puolestasi)!

Tilaamalla Muumipappa ja meri -mitalin pääset mukaan Muumit aikojen saatossa -mitalikokoelmaan, jonka mitalit sopivat täydellisesti sinulla jo olevaan Muumit-kansioon. Kokoelma esittelee seitsemän merkittävintä Muumi-tarinaa ihastuttavien kullattujen mitaleiden avulla – mitaleissa on kuvituksena Tove Janssonin värikkäät kirjojen kannet.

Kaikissa mitaleissa on kaunis 24 karaatin kultaus, jossa on käytetty vastuullista Fairmined-kultaa. Fairmined-kullan tuotannossa on otettu ihmiset ja luonto huomioon – voit lukea siitä tarkemmin Lisätietoja-kohdasta!

Kokoelman kerääminen on täysin turvallista, sillä jokaisella lähetyksellä on täydellinen 14 päivän palautusoikeus ja päätät itse, kuinka laajan kokoelman keräät. Jatkolähetysten hinta on 29 euroa (+toimituskulut 6,95 euroa). Saat uuden mitalin noin kuukauden välein.

Tekniset tiedot
Metalli:
CuNi
Halkaisija:
38,61 g
Paino:
26 g
Lyöntivuosi:
2020
Lyöntimäärä:
max. 10 000 kpl
Erikoispiirre:
24 karaatin kultaus ja väripainatus

Kokoelman mitalit:

Muumipeikko ja pyrstötähti 
Taikurin hattu
Vaarallinen juhannus
Taikatalvi
Näkymätön lapsi
Muumipappa ja meri
Muumilaakson marraskuu

Vastuullista Fairmined-kultaa

Kaikki Muumit aikojen saatossa -kokoelman Muumi-mitalit on kullattu Fairmined-kullalla. Valtaosa kullasta tuotetaan suurissa kaivoksissa, joita sitovat kansainväliset määräykset. Osa kullasta tulee kuitenkin pienistä kaivoksista, joiden toimintaa ei välttämättä valvota niin tarkasti.

Fairmined-sertifikaatti takaa, että kullan tuottaneessa pienessä kaivoksessa on otettu kaivajien turvallisuus ja luonto huomioon. Lisäksi kaivos on saanut oikeudenmukaisen hinnan kullasta ja mahdollisuuden investoida toimintaansa ja eri yhteisöprojekteihin.

Valitse Avarda-lasku ja maksa miten sinulle sopii! 
Kun valitset tilauksen yhteydessä maksutavaksi Avarda-laskun voit tuotteen saapuessa päättää maksatko laskun kerralla vai haluatko jakaa laskun kätevästi osiin. Saat itse vapaasti päättää erien lukumäärän ja suuruuden. Näet maksettavan vähimmäismäärän helposti laskultasi (kuitenkin aina vähintään 8€). Maksamaton osuus siirtyy sinun nimiisi avattavalle tilille, ja voit maksaa ostoksesi joustavasti omaan tahtiin. Tiliasiakkaana saat laskun ja tiliotteen kerran kuussa. Lisätietoja: www.suomenmoneta.fi/verkkokauppa/maksaminen