Näkymätön lapsi
Pikku Myytä ja Ninniä kuvaava Muumi-mitali puoleen hintaan! 

Tove Janssonin Näkymätön lapsi -tarinassa Ninni ei näy aluksi lainkaan. Muumiperhe on onneksi hänen apunaan – samoin Pikku Myy, jonka mielestä Ninnistä tulee täysin näkyvä vasta, kun hän suuttuu kunnolla. Ja Pikku Myy on oikeassa!

Pikku Myy ja Ninni esiintyvät ihastuttavassa Muumi-mitalissa, jonka saat nyt puoleen hintaan! 

  • Mitalissa Tove Janssonin alkuperäiskuvitus
  • Rajoitettu saatavuus – kaunis 24 karaatin Fairmined-kultaus
  • Toteutettu yhteistyössä Moomin Charactersin kanssa

Saat mitalin puoleen hintaan vain 17,50 euroa (norm. 35 euroa), maksamme toimituskulut puolestasi.

Mitaliin on ikuistettu Janssonin luoma Näkymätön lapsi ja muita kertomuksia -kirjan kansi, jossa Pikku Myy lennättää leijaa osittain näkyvä Ninni kannoillaan. Kirja sisältää useita tarinoita, joista Näkymätön lapsi on tunnetuin. Mitalin kääntöpuolta koristaa maisema Muumilaaksosta.

afmuu_nakymatonlapsi_vanhakansio-ja-mitali_micro-lisakuva

Tuhansien suomalaisten rakastamat mitalit

Näkymätön lapsi -mitalin tilaajana aloitat supersuositun Muumit aikojen saatossa -kokoelman! Kokoelman kullattujen mitaleiden myötä pääset muistelemaan tutuimpia Muumi-tarinoita, sillä jokainen mitali on omistettu yhdelle Muumi-kirjalle. Kokoelmaan kuuluu kaikkiaan yksitoista kullattua Muumi-mitalia – lisäksi saat upeat tilaajalahjat!

afmuu_kuinkas-sitten_micro_lisakuva_nuoli

  • Merkittävimmät Tove Janssonin Muumi-kirjat mitaleissa
  • Aito 24 karaatin Fairmined-kultaus
  • Kuvituksena Tove Janssonin piirtämät kannet
  • Lahjaksi kaksi keräilykansiota (1. ja 7. lähetys), Muumien seikkailut -mitali (3. lähetys) ja Muumi-aiheinen yllätys (6. lähetys)!

Jatkossa saat kullatun Muumi-mitalin yhden kerrallaan noin kuukauden välein hintaan 35 euroa (+ toimituskulut 6,95 euroa) kappale. Voit tutustua mitaleihin aina rauhassa, sillä jokaisella lähetyksellä on 14 päivän palautusoikeus. Lisäksi voit jatkaa keräämistä juuri niin kauan kuin itse haluat.

Vastuullista Fairmined-kultaa

Valtaosa kullasta tuotetaan suurissa kaivoksissa, joita sitovat kansainväliset määräykset. Osa kullasta tulee kuitenkin pienistä kaivoksista, joiden toimintaa ei välttämättä valvota niin tarkasti.

Fairmined-sertifikaatti takaa, että kullan tuottaneessa pienessä kaivoksessa on otettu kaivajien turvallisuus ja luonto huomioon. Lisäksi kaivos on saanut oikeudenmukaisen hinnan kullasta ja mahdollisuuden investoida toimintaansa ja eri yhteisöprojekteihin.

Kaikki Muumit aikojen saatossa -kokoelman mitalit on kullattu Fairmined-kullalla.

Tekniset tiedot
Metalli:
Kuparinikkeli
Halkaisija:
38,61 mm
Paino:
26 g
Lyöntimäärä:
max. 10 000 kappaletta / mitali
Erikoispiirre:
24 karaatin Fairmined-kultaus