Legendaarinen Napoleon Bonaparte nollasetelissä

Kaikki tietävät kuka Napoleon Bonaparte oli. Nyt tämä Euroopan valtias on saanut oman elokuvan – ja nollasetelin. Erittäin ajankohtaista nollaseteliä on saatavilla vain rajoitetusti, joten voimme taata sen vain nopeimmille tilaajille!

  • Ranskan keisari ja Italian kuningas Napoleon 0 € -setelissä
  • Yksilöllinen numerointi
  • Rajoitettu saatavuus: kansainvälinen ensipainosmäärä vain 3 000 kappaletta
  • Tutustumishinta vain 5,95 euroa (maksamme toimituskulut puolestasi)

Italian nollasetelin inspiraationa on toiminut taiteilija Jacques-Louis Davidin kuuluisa maalaus, jossa majesteettisen näköinen Napoleon ratsastaa korskealla ratsulla johtaen rohkeasti joukkonsa Alppien yli. Todellisuudessa Napoleon oli pukeutunut paljon vaatimattomammin – ja hän kulki muulilla.

Supersuositut nollasetelit kokoelmana

Nollasetelit ovat nousseet erittäin suosituiksi keräilykohteiksi. Tilaamalla Napoleonia kuvaavan setelin pääset mukaan Nollasetelit-kokoelmaan, joka tuo hienoimmat nollasetelit luoksesi niin Suomesta kuin muualtakin maailmasta!

  • Nollasetelit eivät vain näytä aidoilta – ne ovat aitoja!
  • Kokoelmaan kuuluu sekä suomalaisia että kansainvälisiä seteleitä
  • Jokaisessa setelissä on yksilöllinen numerointi
  • Lahjaksi kätevä keräilykansio (3. lähetys, arvo 12,95 euroa)

Saat jatkossa kolme nollaseteliä kuukaudessa yhteishintaan 22 euroa (+ toimituskulut 6,95 euroa). Nollasetelit-kokoelman kerääminen on hyvin helppoa: jokaisella lähetyksellä on 14 päivän palautusoikeus ja voit jatkaa keräilyä niin kauan kuin itse haluat.

Nollaseteleiden etusivun kuvitus vaihtelee, mutta seteleiden takasivu on aina samanlainen – aivan kuten metallisissa eurorahoissakin. Nollasetelit eivät ole maksuvälineitä, mutta ne valmistetaan Ranskassa samassa setelipainossa kuin virallisetkin eurosetelit. Nollaseteleissä on jopa samoja turvatekijöitäkin kuin euroseteleissä: mm. hologrammi, turvalanka ja vesileima.

Nollaseteleissä on samoja turvatekijöitäkin kuin euroseteleissä

Tekniset tiedot
Nimellisarvo:
0 euroa
Mitat:
135 x 74 mm
Julkaisuvuosi:
2023
Julkaisijamaa:
Italia
Ensipainosmäärä:
3 000 kpl
Materiaali:
Virallinen setelipaperi