Mitalitaidetta kotimaisilta käsityön mestareilta

Kuvanveistäjä Tapio Kettusen muotoilemassa kaksipuolisessa presidenttimitalissa on Sauli Niinistön rento muotokuva. Kääntöpuolella erottuvat toisensa kohtaavat paljaat jalanjäljet maan pinnalla. Takasivun kuva-aihe käsittelee aikamme haasteita sekä yksilön että koko maailman mittakaavassa.

  • Taidemitali istuvasta presidentistämme
  • Suomalaista käsityötä
  • Vain 1 000 uusintalyöntiä

Toiselle kaudelle tammikuussa äänestetty Sauli Niinistö on suosionsa huipulla. Tasavallan presidentti saikin vaaleissa peräti 62,6% äänistä. Voit nyt tilata ajankohtaisen Sauli Niinistö -mitalin hintaan 99 euroa (normaalisti 140 euroa). Säästät jopa 41 euroa!

Tilaamalla Sauli Niinistö –taidemitalin lunastat paikan Suomen Presidentit -kokoelman kerääjänä. Saat jatkossa presidenttisarjan mitaleita yksitellen suoraan kotiisi noin kuukauden välein hintaan 99 euroa + toimituskulut 6,95 euroa. Täydelliseen kokoelmaan kuuluu kaksitoista mitalia. Lähetyksillä on 14 päivän palautusoikeus ja jatkat keräilyä niin pitkään kuin itse haluat.

Presidenttisarjan ensimmäiset mitalit on lyöty jo vuonna 1967 ja nämä juhlalyönnit lyödään Suomessa samoilla työkaluilla, kuin alkuperäiset mitalit. Jokaista presidenttiämme on nyt saatavilla pronssimitaleissa 1 000 kappaletta ja ne myydään yksinoikeudella Suomen Monetan kautta.


Tekniset tiedot
Paino:
n. 394 g
Halkaisija:
72 mm
Materiaali:
Pronssi
Viimeistely:
Mehiläisvahaus
Lyöntivuosi:
2017
Maksimi lyöntimäärä:
Näitä juhlalyöntejä lyödään enintään 1000 kpl
Suunnittelija:
Tapio Kettunen (2016)

Arvostettu sarja!

Suomen Monetan ja Mitalitaiteen Killan yhteistyö tuo 1960-luvulla aloitetun Presidenttisarjan mitalit nyt kaikkien saataville. Jokaista presidenttisarjan mitalia lyödään uudelleen 1 000 kappaletta. Uusintalyönteihin käytetään alkuperäisten mitalien työkaluja ja kipsimalleja. Kaikki mitalit lyödään Suomessa ja ne on saatavilla yksinoikeudella Suomen Monetalta.

  • Käsinkosketeltavaa taidetta!
  • Kaikki maamme presidentit
  • Valmistettu Suomessa
  • Ainoastaan 1000 uusintalyöntiä!