Joutsenpari ja maakotka suomalaisissa seteleissä:
Sinulle nyt yhteensä vain 4,95 euroa!

Kookas, valkea laulujoutsen on Suomen kauneimpia lintuja. Esi-isämme pitivät sitä myyttisenä lintuna. Kansallislintuamme kunnioittava kuvankaunis nollaseteli on jo myyty loppuun valmistajaltaan, mutta Sinä voit vielä varmistaa suosikin itsellesi.

  • Laulujoutsen ensimmäistä kertaa nollasetelissä
  • Painos vain 5 000 kappaletta
  • Ihastuttava kuvitus
  • Yksilöllinen numerointi
  • Hinta vain 4,95 euroa (maksamme toimituskulut puolestasi)

Huippuetu – käytä tilaisuus hyväksesi:

Kun teet tilauksesi nyt, saat samaan hintaan toisenkin suomalaissetelin. Maamme uusimipiin nollaseteleihin lukeutuva Maakotka nostaa esiin suomalaisluonnon uljaan petolinnun, jonka vain harva pääsee näkemään lähietäisyydeltä!

Supersuositut nollasetelit vihdoin kokoelmana

Nollasetelit ovat tämän hetken suosituimpia keräilykohteita koko Euroopassa. Painosmäärät ovat tarkkaan rajoitettuja, joten monet nollasetelit myydään vauhdilla loppuun. Tilatessasi laulujoutsenelle omistetun setelin pääset etulyöntiasemaan muihin nähden: kokoelman kerääjänä saat uutuussetelit ensimmäisten joukossa suoraan kotiisi toimitettuina!

Tilauksesi  aloittaa kysytyn Nollasetelit-kokoelman, joka sisältää sekä suomalaisia että kansainvälisiä seteleitä mielenkiintoisine aiheineen. Suomalaisseteleiden aiheiksi ovat nousseet mm. metsiemme eläimet karhu ja ahma sekä maamme suurimpiin kaupunkeihin lukeutuva Tampere.

  • Odotettu uutuuskokoelma
  • Suomalaisia ja kansainvälisiä seteleitä
  • Jokaisessa setelissä on yksilöllinen numerointi
  • Lahjaksi kätevä keräilykansio (arvo 12,95 euroa)

Tekniset tiedot
Nimellisarvo:
0 euroa
Mitat:
135 x 74 mm
Julkaisuvuosi:
2019
Maa:
Suomi
Materiaali:
Virallinen setelipaperi

Nollasetelit-kokoelma sisältää sekä suomalaisia että kansainvälisiä seteleitä kiehtovilla aiheilla. Mukana ovat esimerkiksi metsiemme eläimet ahma ja karhu sekä yksi Suomen suurimpia kaupunkeja, Tampere. Tilaajaetuna saat kokoelman edetessä täysin ilmaiseksi kätevän keräilykansion (arvo 12,95 euroa), johon voit kerätä seteleistä mieluisan kokoelman!

Kolme seteliä yhdellä kertaa

Saat jatkossa kokoelman kerääjänä kolme nollaseteliä kuukaudessa yhteishintaan 22 euroa (+ toimituskulut 4,95 euroa). Nollasetelit-kokoelman kerääminen on hyvin helppoa: voit jatkaa keräilyä turvallisesti ja joustavasti juuri niin kauan kuin itse haluat.