Tunnelmallinen uutuus Suomesta:
Jouluaiheinen nollaseteli vain toimituskulujen hinnalla!

Kaikki tietävät, että Joulupukki asuu Korvatunturilla. Suomen uusi nollaseteli on toteutettu yhteistyössä Joulupukkisäätiön kanssa: seteliin on ikuistettu vanha punanuttu, joka lentää reellään toivottamaan hyvää joulua kaikille maailman lapsille!

  • Suomen uusi jouluseteli
  • Tehty yhteistyössä Joulupukkisäätiön kanssa
  • Yksilöllinen numerointi
  • Valmistusmäärä vain 10 000 kappaletta
  • Saat nyt setelin ilmaiseksi, maksat vain toimituskulut 4,95 euroa!

Seteliin on kuvattu kaunis talvinen maisema, jossa Joulupukki lentää reellään revontulten loimutessa taustalla. Setelissä on lisäksi Joulupukkisäätiön virallinen tunnus. Joulupukkisäätiön tehtävänä on edistää maailman lasten hyvinvointia ja tuoda Suomea esiin oikeana joulumaana.

Supersuositut nollasetelit kokoelmana!

Nollasetelit ovat tämän hetken suosituimpia keräilykohteita. Seteleiden valmistusmäärät ovat kuitenkin varsin rajoitetut, joten monet setelit myydään melko nopeasti loppuun. Tilaamalla jouluaiheisen nollasetelin pääset etuoikeutettuun asemaan: saat uutuussetelit ensimmäisten joukossa suoraan kotiisi toimitettuina!

Jouluseteli aloittaa kiehtovan Nollasetelit-kokoelman, joka sisältää sekä suomalaisia että kansainvälisiä seteleitä mielenkiintoisilla aiheilla. Suomen seteleiden aiheiksi ovat päässeet mm. pääkaupunkimme Helsinki sekä Kangasalla sijaitseva Vehoniemen Automuseo.

  • Nollasetelit eivät vain näytä aidoilta – ne ovat aitoja!
  • Kokoelmaan kuuluu sekä suomalaisia että kansainvälisiä seteleitä
  • Jokaisessa setelissä on yksilöllinen numerointi
  • Lahjaksi kätevä keräilykansio (arvo 12,95 euroa)
Kolme seteliä yhdellä kertaa

Saat kokoelman kerääjänä kolme nollaseteliä kuukaudessa yhteishintaan 22 euroa (+ toimituskulut 4,95 euroa). Nollasetelit-kokoelman kerääminen on hyvin helppoa: voit jatkaa keräilyä turvallisesti ja joustavasti juuri niin kauan kuin itse haluat. Jokaisella lähetyksellä on täydellinen 14 päivän palautusoikeus.

Tekniset tiedot
Nimellisarvo:
0 euroa
Mitat:
135 x 74 mm
Painovuosi:
2019
Materiaali:
Virallinen setelipaperi
Painosmäärä:
10 000
Mikä ihmeen nollaseteli?

Kiehtovat nollasetelit ovat todella suosittuja keräilykohteita Euroopassa. Niiden etusivun kuvitus vaihtelee, mutta seteleiden takasivu on aina samanlainen – aivan kuten metallisissa eurorahoissakin.

Nollasetelit eivät ole maksuvälineitä, mutta ne valmistetaan Ranskassa samassa setelipainossa kuin viralliset eurosetelitkin. Nollaseteleissä on jopa samoja turvatekijöitäkin kuin euroseteleissä: mm. hologrammi, turvalanka ja vesileima.

Joulupukkisäätiö

Joulupukkisäätiön tehtävänä on edistää maailman lasten hyvinvointia sekä kehittää ja ylläpitää maailmanlaajuista mielikuvaa Suomesta oikeana joulumaana ja Joulupukin kotimaana. Joulupukkisäätiö lisää myös suomituntemusta ja tätä kautta maailman kiinnostusta suomalaisia arvoja ja suomalaisuutta kohtaan.

Säätiö toimii yhdessä avustuskumppanien kanssa lahjoittamalla vuosittain hyväntekeväisyyteen Joulupukin Lahjan maailman lapsille. Joulupukki vierailee mahdollisuuksien mukaan monessa hyväntekeväisyystilaisuudessa tuoden sinne iloa ja kertomalla hyvistä teoista.

Joulupukkisäätiön arvot ovat hyvä tahto, aitous, yhteistyö ja ilo.

Lähde: https://santaclausfinland.fi/joulupukkisaatio/