Calgary 1988: Kaikkien aikojen mäkikotka syntyy

Calgary 1988 -keräilymitali palaa muistoissa maamme mäkihypyn kulta-aikaan ja Calgaryn talviolympialaisiin. Kisojen sankarista ei ole epäilystäkään: Hän on kaikkien aikojen mäkikotka Matti Nykänen.

Kullatussa mitalissa komeilee Calgaryn olympialaisten kolminkertainen kultamitalisti Matti Nykänen. Autenttinen kuva-aihe on toteutettu digitaalisena väriviimeistelynä. Mitalin kääntöpuolta koristaa Suomen Olympiakomitean virallinen tunnus.

  • Aito 24 karaatin kultaus
  • Valmistettu yhteistyössä Suomen Olympiakomitean kanssa
  • Yksinoikeudella Suomen Monetan asiakkaille
  • Lyöntimäärä on vain 5 000 kappaletta
Tutustumishinta -40 %! Saat Calgary 1988 -mitalin tutustumishintaan vain 19 euroa (normaalisti 32 euroa +toimituskulut 6,95 euroa). Me maksamme toimituskulut puolestasi.

Pohjoisen tähdet samojen kansien väliin

Calgary 1988 -keräilymitalin myötä saat toimitustakuun Pohjoisen tähdet
 -kokoelman muille mitaleille: München 1972, Innsbruck 1964, Sarajevo 1984, Los Angeles 1984 sekä Peking 2008. Jatkolähetysten hinnat ovat 32 euroa + toimituskulut 6,95 euroa.

Kokoelmaan kuuluu yhteensä kuusi mitalia, joissa on autenttiset kuva-aiheet digitaalisella valokuvapainatuksella. Mitaleiden mukana saat olympialaisiin liittyviä nostalgisia historiatietoja ja kiehtovia tarinoita.

Lähde sinäkin Pohjoisen tähtien mukaan ja tilaa nyt Calgary 1988 -keräilymitali etuhintaan!

Tekniset tiedot
Metalli:
CuNi
Viimeistely:
24 karaatin kultaus
Halkaisija:
39 mm
Paino:
29 g
Lyöntivuosi:
2020
Lyöntimäärä:
5 000 kpl
Erikoispiirre:
Valokuvapainatus

Helppoa ja turvallista!

Keräilysi on täysin turvallista, sillä jokaisella lähetyksellä on 14 päivän palautusoikeus ja voit jatkaa keräilyä niin pitkään kuin itse haluat. Saat Calgary 1988 -mitalin tutustumishintaan vain 19 euroa (normaalisti 32 euroa +toimituskulut 6,95 euroa). Me maksamme toimituskulut puolestasi!

Jatkolähetysten hinta on 32 euroa + toimituskulut 6,95 euroa.

Neljä syytä tilata nyt!

  • Ensimmäinen mitali ETUHINTAAN -40 %
  • ILMAINEN keräilykansio tilaajalahjana
  • Saatavilla VAIN Suomen Monetasta
  • TÄYDELLINEN 14 päivän palautusoikeus

Valitse lasku ja maksa miten sinulle sopii! 
Kun valitset tilauksen yhteydessä maksutavaksi Avarda-laskun voit tuotteen saapuessa päättää maksatko laskun kerralla vai haluatko jakaa laskun kätevästi osiin. Saat itse vapaasti päättää erien lukumäärän ja suuruuden. Näet maksettavan vähimmäismäärän helposti laskultasi (kuitenkin aina vähintään 8€). Maksamaton osuus siirtyy sinun nimiisi avattavalle tilille, ja voit maksaa ostoksesi joustavasti omaan tahtiin. Tiliasiakkaana saat laskun ja tiliotteen kerran kuussa. Lisätietoja: www.suomenmoneta.fi/verkkokauppa/maksaminen