Kansallissankari Washington virallisessa presidenttidollarissa

George Washington oli paitsi Yhdysvaltojen ensimmäinen presidentti, myös koko maailman ensimmäinen presidentiksi kutsuttu valtionpäämies. Tämä ylistetty kansallissankari johti Yhdysvaltojen joukot voittoon vapaussodassa, oli mukana laatimassa maan perustuslakia ja antoi nimen uudelle pääkaupungille, Washingtonille.

Washingtonia ja hänen suuria saavutuksiaan on muistettu Yhdysvaltojen virallisella presidenttidollarilla. Saat rahan nyt kullattuna etuhintaan!

 • Yhdysvaltojen ensimmäinen presidentti Washington nimikkodollarissa
 • Maineikkaan Yhdysvaltojen rahapajan taidonnäyte
 • Viimeistelty jälkikäteen aidolla 24 karaatin kultauksella
 • Vain rajoitetusti saatavilla kauttamme

Saat virallisen George Washington -dollarin etuhintaan vain 14,95 euroa (norm. 21,95 euroa, maksamme toimituskulut puolestasi)!

Maailmankuulujen presidenttien kullatut dollarit

Yhdysvaltojen presidentit tunnetaan ympäri maailman. Kukapa ei olisi joskus kuullut karismaattisesta John F. Kennedystä tai Hollywoodin valloittaneesta Ronald Reaganista! Pääset tutustumaan heihin uuden Secrets of the Oval Office -kokoelman myötä, joka sisältää kullattuja presidenttirahoja ja kiehtovia tarinoita Yhdysvaltojen presidenteistä!

 • Mukana 10 Yhdysvaltojen virallista presidenttidollaria
 • Loistokas jälkikäteen lisätty 24 karaatin kultaus
 • Vain pieni osa lyödyistä rahoista on saanut kultauksen
 • Veloituksetta kansiot rahoille ja aitoustodistuksille sekä lahja!

Aloita nyt ensimmäistä kertaa saatavilla olevan Secrets of the Oval Office -kokoelman keräily tilaamalla George Washingtonille omistettu raha etuhintaan!

SAAT KAIKEN TÄMÄN:

 • George Washington -raha etuhintaan ilman toimituskuluja (säästät 13,95 euroa)
 • Toimitustakuu uuden Secrets of the Oval Office -kokoelman 10 rahalle
 • Aitoustodistukset rahoille
 • ILMAINEN keräilykansio rahoille (2. lähetys)
 • ILMAINEN kansio aitoustodistuksille (3. lähetys)
 • LAHJA viidennessä lähetyksessä!
Tekniset tiedot
Lyöntivuosi:
2007
Lyöntimaa:
Yhdysvallat
Nimellisarvo:
1 USD
Halkaisija:
26,5 mm
Paino:
8,10 g
Materiaali:
Kupari / mangaanimessinki
Erikoispiirre:
24 karaatin kultaus
Lyöntipaikka:
Yhdysvaltojen rahapaja

Yhdysvaltojen presidenttirahat

Yhdysvallat alkoi julkaista virallisia presidenttidollareita vuonna 2007. Ensimmäisenä oman nimikkorahansa sai George Washington. Rahoja koskeva laki määräsi, että kunnioitettavan presidentin menehtymisestä tulee olla vähintään kaksi vuotta, kunnes hänen muistokseen voidaan lyödä 1 dollarin raha. Yhdysvaltojen 1 dollarin rahat ovat kiinnostavia keräilykohteita, sillä maa on valmistanut vuodesta 2012 lähtien metallisia 1 dollarin rahoja lähinnä keräilijöitä varten!

Secrets of the Oval Office -kokoelman presidenttidollarit ovat poikkeuksellisen näyttäviä, sillä niissä on hieno jälkikäteen lisätty 24 karaatin kultaus. Vaikka raha on jälkikäteen kullattu, se on silti sävyltään samanlainen kuin alkuperäisraha. Jatkossa saat uuden presidenttidollarin noin kuukauden välein hintaan 21,95 euroa (+ toimituskulut 6,95 euroa). Kokoelman seuraava lähetys sisältää rahan lisäksi keräilykansion, jonka saat lahjaksi!

Kerää niin kauan kuin itse haluat!

Kokoelman kerääminen on täysin turvallista, sillä jokaisella lähetyksellä on 14 päivän palautusoikeus ja jatkat keräämistä niin kauan kuin itse haluat. Voit helposti hallinnoida tilaustasi asiakaspalvelumme kautta – voit joko soittaa numeroon 010 80 80 40* (palvelemme arkisin klo 9–15) tai lähettää sähköpostia osoitteeseen info@suomenmoneta.fi

* Puhelun hinta lankaverkosta 0,0835 €/puhelu + 0,0655 €/min ja matkapuhelinverkosta 0,0835 €/puhelu + 0,1805 €/min. Tuotteillamme on 14 päivän palautusoikeus (katso www.suomenmoneta.fi/palautusopas tai kysy asiakaspalvelustamme).