Suomen uusi nollaseteli:
Paavo Nurmi 125 vuotta -nollaseteli

Paavo Nurmen syntymästä on tullut kuluneeksi 125 vuotta. Yksikään yleisurheilija ei ole pystynyt päihittämään Nurmen saavutusta moderneissa olympialaisissa: 9 kultaa ja 3 hopeaa. Nurmi teki uransa aikana myös monia maailmanennätyksiä.

Juhlista nyt legendaarista Nurmea Suomen uudella nollasetelillä, jonka saat tutustumishintaan vain 5,95 euroa!

  • Rajoitetusti saatavilla oleva Paavo Nurmi 125 vuotta -juhlaseteli
  • Toteutettu yhteistyössä Paavo Nurmi Gamesin kanssa
  • Yksilöllinen numerointi
  • Valmistusmäärä vain 5 000 kappaletta
  • Hinta vain 5,95 euroa (maksamme toimituskulut puolestasi)

Nurmi sai valtaosan kultamitaleistaan (5) Pariisin vuoden 1924 olympialaisista. Nollaseteliin ikuistettu muotokuva on otettu kyseisten kisojen jälkeen – siinä Nurmi seisoo seppele päässään Helsingissä järjestetyssä Pariisin olympialaisten sankareiden juhlassa. Setelissä on lisäksi QR-koodi, josta voit lukea tarkemmin Lisätietoja-sivulta. Seteli toimitetaan tyylikkäässä Nurmea muistavassa kuoressa.

Supersuositut nollasetelit kokoelmana

Nollasetelit ovat nousseet erittäin suosituiksi keräilykohteiksi. Tilaamalla Paavo Nurmi 125 vuotta -juhlasetelin pääset mukaan Nollasetelit-kokoelmaan, joka tuo hienoimmat setelit luoksesi niin Suomesta kuin muualtakin maailmasta! Kokoelma karttuu ripeästi, sillä saat jatkossa aina kolme seteliä kerralla.

  • Nollasetelit eivät vain näytä aidoilta – ne ovat aitoja!
  • Kokoelmaan kuuluu sekä suomalaisia että kansainvälisiä seteleitä
  • Jokaisessa setelissä on yksilöllinen numerointi
  • Lahjaksi kätevä keräilykansio (3. lähetys, arvo 12,95 euroa)

Kolme seteliä yhdellä kertaa

Saat kokoelman kerääjänä kolme nollaseteliä kuukaudessa yhteishintaan 22 euroa (+ toimituskulut 6,95 euroa). Nollasetelit-kokoelman kerääminen on hyvin helppoa: voit jatkaa keräilyä turvallisesti ja joustavasti juuri niin kauan kuin itse haluat. Jokaisella lähetyksellä on täydellinen 14 päivän palautusoikeus.

Tekniset tiedot
Nimellisarvo:
0 euroa
Mitat:
135 x 74 mm
Julkaisuvuosi:
2022
Julkaisijamaa:
Suomi
Painosmäärä:
5 000 kpl
Materiaali:
Virallinen setelipaperi

Setelistä löytyy QR-koodi!

Paavo Nurmi 125 vuotta -nollasetelistä löytyy nimellisarvon alapuolelta QR-koodi, joka ohjaa verkkokauppaamme nollaseteleitä esittelevälle osastolle. Pääset samalle sivulle myös klikkaamalla tästä.

Mikä ihmeen nollaseteli?

Kiehtovat nollasetelit ovat todella suosittuja keräilykohteita Euroopassa. Niiden etusivun kuvitus vaihtelee, mutta seteleiden takasivu on aina samanlainen – aivan kuten metallisissa eurorahoissakin.

 Nollasetelit eivät ole maksuvälineitä, mutta ne valmistetaan Ranskassa samassa setelipainossa kuin viralliset eurosetelitkin. Nollaseteleissä on jopa samoja turvatekijöitäkin kuin euroseteleissä: mm. hologrammi, turvalanka ja vesileima.