Kiitoksena osallistumisestasi kyselyymme:
Paavo Nurmi -nollaseteli vain toimituskulujen hinnalla!

Tasan 100 vuotta sitten tehtiin suomalaista urheiluhistoriaa: juoksija Paavo Nurmi sai Pariisin olympialaisista huimat viisi kultamitalia!

Varmista itsellesi hieno muisto tästä merkittävästä hetkestä: suosittu nollaseteli, joka kuvaa Paavo Nurmea Pariisin olympialaisten jälkeisessä kansanjuhlassa.

 • Toteutettu yhteistyössä Paavo Nurmi Gamesin kanssa
 • Yksilöllinen numerointi
 • Rajoitetusti saatavilla: valmistusmäärä vain 5 000 kappaletta
 • Kiitoksena osallistumisestasi saat setelin ilmaiseksi (maksat vain toimituskulut 4,95 euroa)!
 • Tilauksen myötä lunastat paikkasi Nollasetelit-kokoelmassa
 • Saat lisäksi kokoelman toisen lähetyksen etuhintaan!

Nurmi sai valtaosan kultamitaleistaan (5) Pariisin vuoden 1924 olympialaisista. Nollaseteliin ikuistettu muotokuva on otettu kyseisten kisojen jälkeen – siinä Nurmi seisoo seppele päässään Helsingissä järjestetyssä Pariisin olympialaisten sankareiden juhlassa. Setelissä on lisäksi QR-koodi, josta voit lukea tarkemmin Lisätietoja-sivulta.

Supersuositut nollasetelit kokoelmana

Nollasetelit ovat nousseet erittäin suosituiksi keräilykohteiksi. Tilaamalla Paavo Nurmi -setelin pääset mukaan Nollasetelit-kokoelmaan, joka tuo hienoimmat setelit luoksesi niin Suomesta kuin muualtakin maailmasta! Kokoelma karttuu ripeästi, sillä saat jatkossa aina kolme seteliä kerralla.

Nollasetelit-kokoelma tuo hienoimmat setelit luoksesi niin Suomesta kuin muualtakin maailmasta!

 • Nollasetelit eivät vain näytä aidoilta – ne ovat aitoja!
 • Kokoelmaan kuuluu sekä suomalaisia että kansainvälisiä seteleitä
 • Jokaisessa setelissä on yksilöllinen numerointi
 • Lahjaksi kätevä keräilykansio (3. lähetys, arvo 12,95 euroa)
 • Saat lisäetuna kokoelman toisen lähetyksen vain 12 eurolla (+ toimituskulut 6,95 euroa, norm. 22 euroa + toimituskulut 6,95 euroa). Säästät siis 10 euroa!

Kolme seteliä yhdellä kertaa

Saat kokoelman kerääjänä kolme nollaseteliä kuukaudessa yhteishintaan 22 euroa (+ toimituskulut 6,95 euroa), mutta kiitoksena kyselyyn vastaamisesta saat kokoelman toisesta lähetyksestä peräti kymmenen euron edun!

Nollasetelit-kokoelman kerääminen on hyvin helppoa: voit jatkaa keräilyä turvallisesti ja joustavasti juuri niin kauan kuin itse haluat. Jokaisella lähetyksellä on täydellinen 14 päivän palautusoikeus.

Setelistä löytyy QR-koodi!

Paavo Nurmi -nollasetelistä löytyy nimellisarvon alapuolelta QR-koodi, joka ohjaa verkkokauppaamme nollaseteleitä esittelevälle osastolle. Pääset samalle sivulle myös klikkaamalla tästä.

Mikä ihmeen nollaseteli?

Kiehtovat nollasetelit ovat todella suosittuja keräilykohteita Euroopassa. Niiden etusivun kuvitus vaihtelee, mutta seteleiden takasivu on aina samanlainen – aivan kuten metallisissa eurorahoissakin.

Nollasetelit eivät ole maksuvälineitä, mutta ne valmistetaan Ranskassa samassa setelipainossa kuin viralliset eurosetelitkin. Nollaseteleissä on jopa samoja turvatekijöitäkin kuin euroseteleissä: mm. hologrammi, turvalanka ja vesileima.

Tekniset tiedot
Nimellisarvo:
0 euroa
Mitat:
135 x 74 mm
Julkaisuvuosi:
2022
Julkaisijamaa:
Suomi
Painosmäärä:
5 000 kpl
Materiaali:
Virallinen setelipaperi