Olympiamenestyksen innoittamana Paavo Nurmi matkasi Amerikkaan. Voittoisilla kiertueillaan hän teki itsenäistä Suomea tunnetuksi paremmin kuin kukaan muu. Kilpauransa jälkeen Nurmi nähtiin vielä Helsingin olympialaisten soihdunkantajana 1952. Sinulle tarjoutuu nyt tilaisuus kokea ”Lentävän suomalaisen” huippuhetki uudelleen!

  • Paavo Nurmi Helsinki ’52 -mitali valokuvapainatuksella
  • Mitalissa 24 karaatin kultaus
  • Hinta on vain 14,90 euroa (norm. 22 euroa) - me maksamme toimituskulut puolestasi

Kun tilaat Paavo Nurmi Helsinki '52 -mitalin pääset mukaan ainutlaatuiseen kokoelmaan. Mitalien kuva-aiheet kertaavat Nurmen legendaarista juoksu-uraa näyttävien valokuvapainatusten sekä 24 karaatin kultauksen avulla.

Jatkossa saat kullattuja Paavo Nurmi -mitaleita yksitellen noin kuukauden välein hintaan 22 euroa + toimituskulut 6,95 euroa.

Kullakin lähetyksellä on 14 päivän palautusoikeus ja jatkat keräilyä niin pitkään kuin itse haluat. Osa kokoelman tuotosta ohjataan Nurmen urheiluperintöä kunnioittavien Paavo Nurmi Games -yleisurheilukisojen tukemiseen.

Rajoitetun lyöntimäärän vuoksi kokoelmaan voidaan ottaa vaan tietty määrä kerääjiä. Toimi heti, sillä tilaukset hyväksytään saapumisjärjestyksessä.

Tekniset tiedot
Lyöntivuosi:
2016
Materiaali:
CuNi + kultaus (24 karaattia)
Halkaisija:
33 mm
Paino:
19 g
Lyöntimäärä:
10 000 kpl / kuva-aihe
Yhteinen puoli:
Paavo Nurmi, 9 olympiakultaa, 3 olympiahopeaa
Kääntöpuoli:
Valokuvia Nurmen saavutuksista (kuusi erilaista)

Osa kokoelman tuotosta ohjataan Nurmen urheiluperintöä kunnioittavien Paavo Nurmi Games -yleisurheilukisojen tukemiseen.

Jatkossa saat kullattuja Paavo Nurmi -mitaleita yksitellen noin kuukauden välein hintaan 22,00 euroa + toimituskulut 6,95 euroa, mitaleita on kaikkiaan kuusi (6). Myöhemmin saat kokoelmallesi kätevän keräilykansion – ilman eri veloitusta! 

Kansiossa on oma paikkansa myös Paavo Nurmi -juhlarahalle, jos sinulla ei vielä ole Nurmea kunnioittavaa juhlarahaa ota yhteys asiakaspalveluumme info@suomenmoneta.fi .

Kullakin lähetyksellä on 14 päivän palautusoikeus ja jatkat keräilyä niin pitkään kuin itse haluat.